Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT MULTIPLA от 2004 г. Втора Ръка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIATIST,никой не злобее!Незнам защо ама като чета постовете ти имам чуство че си не повече от 14 годишен!
    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Искам да кажа, че всички, които харесват Италианските автомобили и марката FIAT, но са с ограничени финансови възможности и не могат да си купят чисто нов FIAT за съжаление от класа на 500L и другите 500 от моделната гама, но търсят автомобил втора ръка от същия клас е най - добре да насочат вниманието си към FIAT MULTIPLA 2 от 2004 г.
      Immortal написа:
      ФИАТИСТе, моля те, кажи какво си искал да кажеш с този си пост?Нищо не се разбира и ми иде да пратя темата в коша, а на теб да ти подаря един банан за спам.
      sigpic

Коментар

Когато говорим за Италиански Автомобили всички ставаме като деца. Защото Италианския дизайн е нещо Уникално и Несъезмиримо. Няма равен на себе си!
        _жоро_ написа:
        FIATIST,никой не злобее!Незнам защо ама като чета постовете ти имам чуство че си не повече от 14 годишен!
        sigpic

Коментар

Изяснихме се вече.Само дето Мултипла и 500L ама НИКАК не са от един клас.

Коментар

Това, че MULTIPLA 2 е по - широка и е 5+1 места, а 500L е малко по - тесен и е 4+1 места за мене не ги прави много различни. Добре кажи ми ти тогава друг модел на FIAT, който е от класа на 500L?
            Immortal написа:
            sigpic

Коментар

krasimir_77 написа:
              Акаунт с над 4000 мнения във фият форум и да каже,че всички фиати са пръчки,това не го разбирам,вземи си колело или ходи си пеш,тук наистина нямаш никакво място...............Определено!!!
              Абе пръчки са, ама това е хубаво, доста комерсиални изгоди има от това.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

FIATIST написа:
                Добре кажи ми ти тогава друг модел на FIAT, който е от класа на 500L?
                FIAT Idea.И двата автомобила се водят клас miniMPV.

Коментар

Така това го знам и само това чаках. Работата е там, че FIAT IDEA никога не се е продавала във България от "Ауто Италия" чисто нова и това и е недостатъка в цяла България. За нея много работи и части се намират трудно и както виждаш на пазара за употребявани автомобили този твой модел е рядкост и изобщо почти не се среща по Българските пътища. До сега съм виждал най - много 1-2 и това е. Докато при FIAT MULTIPLA и MULTIPLA 2 е точно обратното.
                  Immortal написа:
                  FIATIST написа:
                  Добре кажи ми ти тогава друг модел на FIAT, който е от класа на 500L?
                  FIAT Idea.И двата автомобила се водят клас miniMPV.
                  sigpic

Коментар

FIATIST написа:
                    Това, че MULTIPLA 2 е по - широка и е 5+1 места, а 500L е малко по - тесен и е 4+1 места за мене не ги прави много различни. Добре кажи ми ти тогава друг модел на FIAT, който е от класа на 500L?
                    Immortal написа:
                    Fiat Sedici е най-подходящ, според мен, да се постави в един клас с 500L. Ама, защо спорите за глупости? Всеки сам да си преценя, кое е по-добре за него.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

emzo написа:
                      krasimir_77 написа:
                      Акаунт с над 4000 мнения във фият форум и да каже,че всички фиати са пръчки,това не го разбирам,вземи си колело или ходи си пеш,тук наистина нямаш никакво място...............Определено!!!
                      Абе пръчки са, ама това е хубаво, доста комерсиални изгоди има от това.
                      И ти нямаш място във форума

Коментар

Може и да си прав, обаче FIAT SEDICI e SUV, а FIAT 500L e mini VAN.
                        kal0yanch40 написа:
                        FIATIST написа:
                        Immortal написа:
                        Fiat Sedici е най-подходящ, според мен, да се постави в един клас с 500L. Ама, защо спорите за глупости? Всеки сам да си преценя, кое е по-добре за него.
                        sigpic

Коментар

FIATIST, каква е разликата между 500 и 500л?Примерно една Линеа е доста по-широка от едно тъпо 500л.Аз лично се чудя в какъв клас се бута този 500л, ама нито жаба, нито щъркел. Просто нещо във фабриката, когато са произвеждали едно 500 нещо някоя поточна линия се е забавила и взела, че го е разтегнала. И ето, че трябва да го продадат и взели, че пуснали 500л.:D А и едно от предишните ти мнения звучат, че 500л може да е съизмеримо с С класа, защото и двете са 4+1 места, нищо, че леко се различават.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

FIATIST написа:
                            Така това го знам и само това чаках. Работата е там, че FIAT IDEA никога не се е продавала във България от "Ауто Италия" чисто нова и това и е недостатъка в цяла България. За нея много работи и части се намират трудно и както виждаш на пазара за употребявани автомобили този твой модел е рядкост и изобщо почти не се среща по Българските пътища. До сега съм виждал най - много 1-2 и това е. Докато при FIAT MULTIPLA и MULTIPLA 2 е точно обратното.
                            Не те знам какво си чакал, но всичко което си написал дотук НЕ Е ВЯРНО.ФИАТ Идеа се е продавал в България чисто нов. (ето една статия от представянето на колата: http://fakti.bg/avto/1479-praktichna-ideia )Имаме и колеги във форума с такива, така че изобщо не мога да разбера смисъла на всичките ти постове, освен да се фукаш, че имаш 500L.Което е всичко друго, но не и кой-знае каква кола. Просто една малка сръбска въшка, опитала се да порасне.П.П. И моделът не е "мой".

Коментар

Immortal Може би не си чак толкова интелигентен FIATIST: Според мен искат да кажат, че трябва малко по-бавно да се изразяваш, т.е. с повече думи, а не да наблъскаш една страница в 2 изречения, защото не разбират какво искаш да кажеш. А според мен малко си се объркал - изобщо не може да се прави сравнение между 500 и мултипла - това са два различни класа автомобили.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                                Immortal Може би не си чак толкова интелигентен
                                Ама аз не съм казал, че съм "чак толкова"... казах просто, че съм интелигентен. Не претендирам да съм гений

Коментар

Working...
                                X