Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT MULTIPLA от 2004 г. Втора Ръка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не мога да разбера, защо FIAT 500L да е тъп? И какво общо има SEDAN FIAT LINEA с него като той е MINI VAN. И FIAT MULTIPLA е MINI VAN и може да се сравняват с FIAT 500L. Обаче да ми сравняваш SEDAN с MINI VAN Не ми се спори с теб, пътувай за Овча Купел там при Ф.К. СЛАБИЯ и не ме занимавай повече. Скучен ми си.
    BO написа:
    FIATIST, каква е разликата между 500 и 500л?Примерно една Линеа е доста по-широка от едно тъпо 500л.Аз лично се чудя в какъв клас се бута този 500л, ама нито жаба, нито щъркел. Просто нещо във фабриката, когато са произвеждали едно 500 нещо някоя поточна линия се е забавила и взела, че го е разтегнала. И ето, че трябва да го продадат и взели, че пуснали 500л.:D А и едно от предишните ти мнения звучат, че 500л може да е съизмеримо с С класа, защото и двете са 4+1 места, нищо, че леко се различават.
    sigpic

Коментар

FIATIST написа:
      Така това го знам и само това чаках. Работата е там, че FIAT IDEA никога не се е продавала във България от "Ауто Италия" чисто нова и това и е недостатъка в цяла България. За нея много работи и части се намират трудно и както виждаш на пазара за употребявани автомобили този твой модел е рядкост и изобщо почти не се среща по Българските пътища. До сега съм виждал най - много 1-2 и това е. Докато при FIAT MULTIPLA и MULTIPLA 2 е точно обратното.
      За "Идеята" не знам дали се е предлагала от АА ,но "Мултиплата" никога не са я предлагали,а и какво общо има това след като говориш за кола "втора ръка". Части за нея има достатъчно,за мултиплата също.Относно сравнението ти с 500 л е все едно да сравниш Мултипла с Улиз,то само едната е малко по-голяма от другата.
      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
      X