Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT MULTIPLA от 2004 г. Втора Ръка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT MULTIPLA от 2004 г. Втора Ръка

FIAT MULTIPLA от 2004 г. Втора Ръка е най - добрия еквивалентен вариант на пазара за употребявани автомобили в сравнение със сегашните чисто нови FIAT 500L, 500L TREKKING и 500L LEAVING.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgiP.S. Кой ми каза ли, откъде знам ли? Предварително Ви отговарям на вечно заяждащите се, че просто това е сега модела на пазара втора ръка във България от този клас на FIAT.
    sigpic

Аз нищо не разбрах от бръщолевенето ти освен, че се фукаш с най-вероятно закупен такъв таралясник.
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
      Аз нищо не разбрах от бръщолевенето ти освен, че се фукаш с най-вероятно закупен такъв таралясник.
      +1
      Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

FIATIST, нещо ми се струва, че трябва да минеш през психолог, имаш някакви проблеми с изразяването и мислите ти са много неясни! Иначе по темата супер грозна е Мултиплата отвътре, а външно старата е по-хубава. Фият 500 L изглежда страхотно автомобилче, ако имах парите.....еееехх.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
          ..... Иначе по темата супер грозна е Мултиплата отвътре, а външно старата е по-хубава....
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
            van_dal написа:
            ..... Иначе по темата супер грозна е Мултиплата отвътре, а външно старата е по-хубава....
            Извинявай, нищо лично! Просто на мен не ми харесва, не натрапвам на никой мнението си. Просто не се чувствам комфортно в тази кола. Всичко е много пластмасово и то тази сивата пластмаса, не е много красива. Бях се запалил да си купувам такава и една камара видях такива с обелени и одрани пластмаси, някак не е качествена и устойчива. Също и не ми харесва високата позиция на седене спрямо таблото, вратите и стъкла, иначе удобно за пътника до шофьора, може да си качи краката на таблото
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

VooDoo написа:
              van_dal написа:
              За мен пък всички фиати са пръчки от всякъде.

Коментар

ФИАТИСТе, моля те, кажи какво си искал да кажеш с този си пост?Нищо не се разбира и ми иде да пратя темата в коша, а на теб да ти подаря един банан за спам.

Коментар

van_dal написа:
                  VooDoo написа:
                  van_dal написа:
                  Извинявай, нищо лично! Просто на мен не ми харесва, не натрапвам на никой мнението си. Просто не се чувствам комфортно в тази кола. Всичко е много пластмасово и то тази сивата пластмаса, не е много красива. Бях се запалил да си купувам такава и една камара видях такива с обелени и одрани пластмаси, някак не е качествена и устойчива. Също и не ми харесва високата позиция на седене спрямо таблото, вратите и стъкла, иначе удобно за пътника до шофьора, може да си качи краката на таблото
                  Колега , няма за какво да се извиняваш . Новата "Multipla"(2004) не съм я виждал на живо никага , но поне на външен вид ми допада повече от стария модел. За качеството на материалите вероятно си прав. Но като цяло ми се струва добра кола за дълъг път за семейство с 2-3 деца
                  chaveto написа:
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

chaveto написа:
                    Чаве, кво правиш тука тогава?
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

chaveto написа:
                      VooDoo написа:
                      van_dal написа:
                      Чий го дървиш тука тогава?
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Акаунт с над 4000 мнения във фият форум и да каже,че всички фиати са пръчки,това не го разбирам,вземи си колело или ходи си пеш,тук наистина нямаш никакво място...............Определено!!!
                        Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Въйййй вие го изядохте човека, има си мнение просто, може марката да не му харесва, но пък форума да му харесва :}
                          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Значи искаш да кажеш, че нещо не съм добре и за това не Ви харесвам. Обаче единственото нещо, което Ви харесва е моя чисто нов FIAT 500L? Така ли да разбирам? Или и това не Ви харесва? Защото като гледам хорската злоба и завист е нещо страшно и няма край!
                            van_dal написа:
                            FIATIST, нещо ми се струва, че трябва да минеш през психолог, имаш някакви проблеми с изразяването и мислите ти са много неясни! Иначе по темата супер грозна е Мултиплата отвътре, а външно старата е по-хубава. Фият 500 L изглежда страхотно автомобилче, ако имах парите.....еееехх.
                            sigpic

Коментар

FIATIST написа:
                              Значи искаш да кажеш, че нещо не съм добре и за това не Ви харесвам. Обаче единственото нещо, което Ви харесва е моя чисто нов FIAT 500L? Така ли да разбирам? Или и това не Ви харесва? Защото като гледам хорската злоба и завист е нещо страшно и няма край!
                              Колегите, а и аз, искаме да кажем, че нищо не е ясно от писанията ти в темата. Включително и горното.Опитай се да си подредиш мисълта и да кажеш това, което искаш.Иначе остава впечатлението, че си на 4-5 ракии. Не искам да те обидя, но аз съм интелигентен човек, но не мога да ти схвана мисълта.Ама изобщо!

Коментар

Working...
                              X