Здравеите колеги Много се радвам че има такъв форум и се надявам че ще ме приемете.Много не разбирам от коли и от скоро имам Фиат и за това се надявам че може да разчитам на вас(до някаде) за проблемите от страна на Италянските коли. (Дано да няма много такива проблеми)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много се радвам че открих тоя форум
Collapse
X
-
me_to_u написа:че тея италиански бракми направо....SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
me_to_u написа:Добре си дошъл! То не е казано, че трябва да разбираш от коли, тук всички сме ламери, или поне непрофесионалисти, ама си помагаме доколкото може, че тея италиански бракми направо....Alles in Ordnung
Коментар
-
Re: Много се радвам че открих тоя форум
ДОБРЕ ДОШЪЛ! :DMitko написа:Добре дошъл в отбора! Някой казват вземеш ли си италянска кола ще ти почнат проблемите. Но тези коли са като красивата жена. Тя ти прави фасони и те ядосва, но когато си с нея се заливаш от любов и я обичаш истински. Вярвам, че в този форум всички мислят като мен.Zaphod написа:Добре дошъл и от мен! Митко не е съвсем прав - колкото повече я обичаш, толкова повече тя ще ти отвърне със същото!
Коментар
-
Аааа, Типото си е супер машина - направо не е за продаване Иначе, двигателят е 1108 кубика, не е същият Конете му са 56...Неговият май прилича на 1.1 Уно, конете пак са 55, ако не се лъжа, разликата при Фиорино-то е в скоростната кутия и диференциала Но щом гори толкова малко - цар си!Emdless4 - наистина съм бил аз - такива прагове може и други да имат /не, че съм виждал, де /, сигнални жилетки - също, но видиш ли ги в комбинация - няма кой друг да е А Бравото - че как? Аз си го обичам още от преди да го купяAlles in Ordnung
Коментар
-
Re: Много се радвам че открих тоя форум
Fiat_WRC написа:Здравеите колеги Много се радвам че има такъв форум и се надявам че ще ме приемете.Много не разбирам от коли и от скоро имам Фиат и за това се надявам че може да разчитам на вас(до някаде) за проблемите от страна на Италянските коли. (Дано да няма много такива проблеми)Zaphod написа:...май прилича на 1.1 Уно...Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
Бре бре вие не работите ли или стоите пред компютрите. Той човека таман се регистрира и ето за няколко часа му писахте над десет човека. Това показва че форума работи отлично и набира скорост.Само така момчета и продължавайте с същия добър тон и кой с каквото може да помага. Учудва ме разхода му на гориво 6л градско то е супер.Аз днеска махнах катализатора и усетих че стана много по пъргава и дори двигателя заработи много по безшумно.сега вече очаквам да намали и разхода.Приятно прекарване на празниците и ако пътувате имайте го предвид голямото движение сега и безотговорното каране от страна на някой водачи и дано поне ние от форума да нямаме проблеми.Успех. :D
Коментар
-
коцев написа:Бре бре вие не работите ли или стоите пред компютрите. Той човека таман се регистрира и ето за няколко часа му писахте над десет човека. Това показва че форума работи отлично и набира скорост.Само така момчета и продължавайте с същия добър тон и кой с каквото може да помага. Учудва ме разхода му на гориво 6л градско то е супер.Аз днеска махнах катализатора и усетих че стана много по пъргава и дори двигателя заработи много по безшумно.сега вече очаквам да намали и разхода.Приятно прекарване на празниците и ако пътувате имайте го предвид голямото движение сега и безотговорното каране от страна на някой водачи и дано поне ние от форума да нямаме проблеми.Успех. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар