Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ШОУ С БЪЛГАРИН В ЛОНДОН (Темата е Променена)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ШОУ С БЪЛГАРИН В ЛОНДОН (Темата е Променена)

Българин смая цял Лондон! Вижте как!Претърпяло инцидент Lamborghini Aventador с български регистрационен номер публикува на своята "Фейсбук" страница изданието Аutogespot.Снимките са заснети в Лондон, а причина за популярността им стана изобретателният "ремонт" на автомобила. Както личи, бялата суперкола е била ударена в предната лява страна, като са засегнати бронята, фарът и калникът.Ремонтът със скоч определено акцентира върху "майсторлъка" на българина, но пък в случая върши работа. Все пак автомобилът може да се движи, поне до сервиз, в който да го поправят професионално, коментира днес.бг.Във "Фейсбук" бързо се появиха забавни коментари, един от които гласи, че номерът на колата трябва да бъде "СК00004" (скоч / самозалепващата лента).Ето и снимките в оригинал, които може да видите по - долу:А също и тук:http://www.autogespot.com/lamborghin...014/02/18#img1
    sigpic

Това, че колата е с български номера, не значи, че собственикът ѝ е българин.В Румъния например е пълно с български регистрации, заради нищожната стойност на еко-таксата у нас - най-вече заради нея, но и заради по-евтината застраховка.За сравнение - еко таксата у нас е 125 евро за кола без значение от Euro-нормата, а в Румъния примерно за моята кола с Евро 4 е 534 евро, ако беше с Евро 3 - 1600 евро и ако беше с Евро 2 - 3676 евро.Допускам, че колата си е на ингилизин или на всякакъв ръб от ЕС, решил да спести. Макар че е дал 3500 евро за номер де...Бе кой знае.

Коментар

Четох някъде, че била на сина на собственика на мина Ураново. Дали е вярно нямам представа. Колата едва ли е на някой, който е решил да пести от еко такса с номер за 7 бона.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Както биха казали британците "Ай донт гив ъ шит"

Коментар

С тиксо и самолети се ремонтират - http://message.snopes.com/showthread.php?t=52677Нищо ново под слънцето, тиксото прави чудеса. И мината е Ораново.
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Ама целия Лондон ли е смаян, или само предградията???
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

muns61 написа:
              И мината е Ораново.
              Верен си. Ама дреме ми и за мината и за колата и за мръсните им пари.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Пича си чака пари по каското а с тиксото просто е закрепил положението
                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                .

Коментар

Тука мога да Ви кажа, че е имало доста емоции. Първо лично ме съмнява колата да е на Англичанин от Лондон с Българска регистрация. Най - вероятно е на нашенец, а колко е вярно това, че била на сина на мина Ураново един Господ знай. Обаче има други неща, които виждам. Първо номерът е захванат за купето без рамка! Второ на предницата са го монтирали с 4-ри дюбела, които пробиват предната броня и там се застопоряват (законтрят), за да държат номера, при което деформерат предната броня. Предполагам и задната е захваната по същия начин понеже и тя сигурно няма да има рамка. При стандартните номера с рамки монтажа предвижда такъв дюбел тип дзъмба само на задния номер, която дзъмба се слага на точно определено място, което всичики знаеме. Освен всичко това не ми се вижда колата да е била блъскана нито в друга кола нито друга кола да е ударила нея. Нито колата е била бъскана или удряна в нещо. Защото върху снежно белия металик щеше да личи някъде встрани от счупената броня някакъв друг вид цветен утенък дори ако ще да е и мръсно бяло, но щеше да личи. На всичкото отгоре в лявата част на бронята където няма никакви деформации ясно се вижда и личи, че долната лява черна решетка липсва. Да де ама как ще изхвърчи питам аз при удар в дясната част на бронята лявата решетка в лявата част на бронята? Някой може ли да ми каже? А дясната черна решетка където е удара е цялата здрава само където е леко наклонена надолу заради счупената броня, която виси надолу. Намерих и снимки и то оригинални на същото това Lamborghini Aventador в същия снежно бял цвят, за да видите разликата относно черната решетка в лавата част на предната броня.Общо взето според мен крайното заключение по случая е, че колата е била бита, удряна и блъскана с шутове и ритници, а специално лявата черна решетка е била изтръгната с ръце с нечовешка злоба може би.
                  sigpic

Коментар

И? Кво от това? Важно ли е нещо? Аз тези снимки ги видях преди 7-8 дена ама ти много си им си се впечатлил.

Коментар

Сега вече знам, като ме ударят от дясно и ще ми фръкне лявата решетка. Благодаря! Ще си слкожа превантивно скоч
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

FIATIST, с каква цел са тези разсъждения не разбрах?Иначе те там са много стриктни и 100% ще го одрусат, че кара кола, от която могат да паднат части и да застрашат безопасността. И явно си чака каското да я оправи, което ми напомня на една случка преди няколко години. В един сервиз за климатици идва един с джип лексус и пита колко ще му струва а му напълнят климатика. Момчето започва - толкова за обслужване + добавения фреон, оня като фъсна - било мого скъпо, той толкова пари нямало да даде.... Сигурно пича дал послените стотинки за лексуса и не са му останали за баничка.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

veselin10 написа:
                          Сега вече знам, като ме ударят от дясно и ще ми фръкне лявата решетка. Благодаря! Ще си слкожа превантивно скоч
                          ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Na тази кола бих го направил с хартиено, или бял полиестер. Че това синьото от 100 км се вижда. Малко бял картон и няма да личи от 20 метра.
                            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Аз между другото не виждам нищо странно в цялата ситуация. Ударена/блъсната кола. Естествено, че колата е застрахована, а и да не е съм сигурен, че собственикът ще я ремонтира. Подобни инциденти се случват и на Фиат Типо и на супер колите. Напълно нормална ежедневна ситуация. Обзалагам се, че на "цял Лондон" му е през... за ударена кола. Както и на мен впрочем. Ако бяха ми ударили дъртото Пежо повече щях да се вълнувам.

Коментар

Working...
                              X