Това мисля, че е компакт диска по случай 100 годишнината на FIAT (1899 -1999).Скоро ще го притежавам така, че ако има желаещи и ако мога ще му кача парчетата, за да си ги свалите.А ето и малко снимки:
Здравейте. Диска пристигна и го качих в Drive Google :D Който иска да го сваля докато съм още с онлайн акаунт. Известно време ще бъда с онлайн акаунт, но след това ще излезна така, че ако искате побързайте. Под известно време имам напредвид няколко дена. Не съм ли онлайн изобщо не може и да припарите до него. Сваляйте от линка по - долу.https://drive.google.com/#folders/0B...FVRaWppVmd5WTA
Какво става нищо не казвате от доста време. Поне тези, които са го свалили да кажат дали им е харесал? А мисля, че има хора, които не само, че не са го свалили, а изобщо не знаят за това нещо. Така, че на всички дерзайте сваляйте докато е време и дано Ви хареса. А е време да се приготвите и за ИталФеста така, че ако искате и имате желание диска може да звучи и по време на ИталФеста. От вас си зависи това!
Коментар