Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с усилвател или избор на нов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с усилвател или избор на нов

Здравейте,http://london.saintclassified.co.uk/...334057Имам такъв комплект закупен преди няколко години от колега....свиреше си прилично, но преди няколко дни спря - проверих всички кабели и бушони и стигнах до извода, че е от усилвателя....вързах сигнал на тубата от радиото и изкарва звук....отворих усилвателя, но не видях нищо съмнително...Намерих 2 усилвателя Magnat rave 300 и Sony XM 502x и днес мисля да тествам и да купя някой от 2та ако сработи!Въпроса е кой от 2та по си заслужава? На sub zeroto пише 600W но жестоко ме съмнява да дава повече от 100 - 150 към тубата!Цената и на 2та е 45 - 50лв.Предната линия ми е herz dsk 165 и свирят добре, но нямат НИКАКЪВ бас...мислил съм си ако ги вържа и тях към усилвател дали няма да има някаква разлика или най-много да ги скапя?
    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

колега да не би да имаш проблеми с чинчовете или с кабелчето за сигнал(откачи го и подай директно 12в само за проба)
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Мне....усилвателя си беше....взех Магната, че е по-силен и сега се чудя как да оправям стария....Мисля ако го оправя дали да не вържа магната на предните колони? Това ще подобри ли звука или най-много да ги изгърмя?
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Working...
      X