В туй Пижу като седнат отпред двама по-големи хора и като си опрат раменете, а от другата страна в страничните прозорци - нема мърдане, мноу тесно!Не е за големи булки - за джобни гаджета - става...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на автомобил-малък градски
Collapse
X
-
donnna написа:В туй Пижу като седнат отпред двама по-големи хора и като си опрат раменете, а от другата страна в страничните прозорци - нема мърдане, мноу тесно!Не е за големи булки - за джобни гаджета - става...
Коментар
-
Airfan написа:donnna написа:В туй Пижу като седнат отпред двама по-големи хора и като си опрат раменете, а от другата страна в страничните прозорци - нема мърдане, мноу тесно!Не е за големи булки - за джобни гаджета - става...Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Имам ги и двете - и 206 и Пунто. Ако страничните фактори - км, състояние се приравнят, откровено мога да кажа, че 206 е в пъти по-кола. Удобство, седалки, комфорт...всичко. Возията ще я оставя отделно, защото там разликата е от земята до небето, несравнимо е, Пунтото си вози като каруца и това е.
Коментар
-
Аз карах пунто 1.3 мултиджет, сега карам Пежо 206 1.4 хди.Като цяло отпред пежото е по удобно за возене, по удобни седалки.Пежото е доста тежко за размерите си - 1080 кг, а пунтото беше 965 кг.Пежото ускорява по тромаво от пунтото, но пък има по висока максимална скорост.С задния мост не е толкова страшно- ако не вземеш пежо с разчекнати гуми, се сменят само лагери- комплекта е 80 лв,Двигателя на пежото е по прост, няма подкачваща помпа в резервоара, освен това е 8 клапанов, а на мултиджета има верига дето се сменя на 150 000 кмhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Нашата семейна драма приключи.Капарирах Опел Корса С 1.2 75кс. Комфорт. Тази беше с доста по-добри седалки. Жена ми я покара и много я хареса.Автомобилчето е много запазено и аз съм доволен. Изневерихме на марката, но не намерих подходящ екземпляр.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар