Пичове искам да слагам двулитров мотор на типото,та ми обяснете какви са разправиите в КАТ и горе долу какви пари да си приготвя за регистрацията. Мерси предварително :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за смяна на мотор, fiat tipo
Collapse
X
-
Re: Въпрос за смяна на мотор, fiat tipo
Abarth. написа:Пичове искам да слагам двулитров мотор на типото,та ми обяснете какви са разправиите в КАТ и горе долу какви пари да си приготвя за регистрацията. Мерси предварително :D
Коментар
-
Kuku написа:Abarth. написа:Пичове искам да слагам двулитров мотор на типото,та ми обяснете какви са разправиите в КАТ и горе долу какви пари да си приготвя за регистрацията. Мерси предварително :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
никакъв технотест не се искатрябва само колата от която ще взима двигателят да е бракувана,отива се с дупчения талон,бележка,че е спряна от движение и собственика(за да се избегне ненужното прехвърляне на колата) в кат,минава си на каналите и му сменят талонаа до фактурата-отива в някоя морга бута някой лев и му издават фактура
Коментар
-
Добре тоя мотор е без документи,може ли по някакъв начин нещо да се направи за да се впише в талона,защото ако реша да продавам колата да няма проблемиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Nino написа:И кой ще му издаде фактура г-н главни счетоводителю?! Доколкото баба ме е учила физическите лица не издават фактури, а само юридическите и едноличните търговци/ нищо, че последните са физически лица/.Така, че пак ТЕХНОТЕСТ .. и това се прави, за да са ясни киловатите/ к.с. и от там ДАНЪКА дължим на КЕСАРЯ.Как беше казано?! /май в библията/...."КЕСАРОВОТО КЕСАРЯ ... , БОЖИЕТО БОГА"...
Коментар
-
Kuku написа:Abarth. написа:Добре тоя мотор е без документи,може ли по някакъв начин нещо да се направи за да се впише в талона,защото ако реша да продавам колата да няма проблемиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:Kuku написа:Abarth. написа:Добре тоя мотор е без документи,може ли по някакъв начин нещо да се направи за да се впише в талона,защото ако реша да продавам колата да няма проблеми
Коментар
-
Kuku написа:Abarth. написа:От човек,който иска да си запази регистрациятаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар