Пуснаха ми муха в главата и сериозно се замислих дали да не мина от хартиените на електронни книги. Много ще се радвам ако споделите отзиви. Трябва ли да е с е-инк екран , може ли на обикновен таблет да се четат книги , ако имате впечатления от някой конкретен модел. Преди всичко ме притеснява колко се натоварват очите , тъй като и работата ми ги натоварва много , а отдавна бях на 15 когато четях книги на свещи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте таблет за четене на книги
Collapse
X
-
Аз ползвам acer iconia b1 точно за тази цел и съм много доволен,не ми натоварва очите ,като се има в предвид че съм с далекогледство+астигматизъм от дете и съм на 44. Като допълнителните екстри също доста ги ползвам, даже и alfa obd.Мисля че е важна резолюцията на дисплея.този има 1200x600 и е доста добре.
Коментар
-
Силно препъръчвам Amazon Kindle Paperwhite II. Имам го от няколко месеца. Взех го от Ибей.Също имам проблем с натоварване на зрението с компютри и прочее.С това нещо нямам никакъв проблем - на слънце в стая на лампа - никакъв въпреки зверския ми астигматизъм.Има и вградена регулируема подсветка - изключително недразнеща.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Твърдо ще е е-инк. Успях да почета малко на таблета на баткото и не ми хареса , а пък става въпрос за ежедневно четене.Като гледам избора на технотата е доста беден , а и предимно стари модели. Все пак ще ги наобиколя ама най-вероятно ще се поръчва от и-бей , затова гледам да събера отзиви. Тези 6 инча стигат ли , нещо малко ми се струват Киро , колко пари ти излезе , че така като гледам Paperwhite 2 за разлика от 1-вата версия май не ми се вмества в бюджета.Някой модел с по-тънка рамка да препоръчате ... Тия на киндъл много широки отдолу.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Чете да не са само технотата да продават техника - четци се продават и в някои книжарници - що не провериш онлайн да видиш къде. Че какво им е на старите модели, пак са с е-инк. И какво й е на рамката? Като не ти харесва, купи си друг. не казваш какъв ти е бюджета, но искаш да ти препоръчваме !!??Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Чете да не са само технотата да продават техника - четци се продават и в някои книжарници - що не провериш онлайн да видиш къде. Че какво им е на старите модели, пак са с е-инк. И какво й е на рамката? Като не ти харесва, купи си друг. не казваш какъв ти е бюджета, но искаш да ти препоръчваме !!??Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:В Бургас съм ...Едва ли някой ще поддържа наличности , най-вече книжарници.
Коментар
-
Аз съм с този и ми е удобен за четенекато плюс отчитам , че не ти трябва софтуер за да качваш книгите - буташ usb-то и с copy-paste на картатаhttp://www.ebay.com/itm/New-eBook-Re...item4acd128b1fFIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.
Коментар
-
xaerial Има разлика, но не е като между таблет и еинк устройство. Моят киндъл е този, който в момента е намален на 69 долара в амазон.цом - контрастът е като при обикновена книга, защото хартията не е никога чисто бяла. Иначе е малко труден за четене на различни формати - примерно пише, че чете doc файлове, ама тръцки - правя ги txt. Може би това не е проблем за новите модели. ruNNer - по-дебела рамка, по-добре се хваща и не те болят пръстите. Преди това ползвах този с клавиатурата и хващането ми беше по-удобно. Мисля, че бюджетът ти не е много голям за нов, но има доста варианти като потърсих - имай предвид, че колкото и функции да ти предлагат, ще го използваш за прелистване на страници и за избиране на книга за четене, така че дори и най-простия да си вземеш, няма да имаш проблеми с четенето на книги. А 6 инча е достатъчно, в началото изглежда малък, но се свиква.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар