sachma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте таблет за четене на книги
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
vital написа:Замислихте ме да направя подарък.Обаче как стои въпроса със съвременната българска литература. Новите книги могат ли да се купят отнякъде? Имам предвид заглавия от последните месеци, нищо конкретно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
sachma написа:И аз да дам акъл, може ли :D Какъвто и четец да си вземеш, според мен няма да ти направи кефа така, както една хубава, истинска книга. Мое мнение, разбира се.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
vital написа:Замислихте ме да направя подарък.Обаче как стои въпроса със съвременната българска литература. Новите книги могат ли да се купят отнякъде? Имам предвид заглавия от последните месеци, нищо конкретно.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Във вашите градове нямате ли библиотеки със съвременни книги? Майка ми и сестра ми са записани в две библиотеки и на месец сигурно четата поне по 10 книги.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Благодаря за линковете.Не съм се интересувал, защото все още предпочитам истинските книги. Но го мисля за подарък, защото човекът чете наистина много, българска филология и изобщо много обича литературата, а си мисля, че с четец ще може да прегледа много повече заглавия без непремно да ги притежава физически предвид и без това претъпкана библиотека с 3-4хиляди тома и то преди години като ги броихме.
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар