Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гражданска отговорност и брой места

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гражданска отговорност и брой места

Имам кемпер, регистриран 1+1. Понеже сме с малко дете съм сложил отпред пасажерска двойна седалка, така че кемпера реално е 2+1.Колко места е автомобила (от задължителните документи) пише само в гражданската. И въпросите са 1. Ако в полицата ми за гражданската пише 2+1 това прави ли я невалидна в случай на събитие? 2. Ако в полицата пише 1+1 в случай на събитие застрахователя има ли право да откаже да плаща, понеже автомобила е по талон 1+1, а сме били трима в него по време на събитието?Много ми се ще да си спестя Технотеста, чувам доста са усложнили нещата. Глобата от полицаите е 50лв, не ми се вярва да ме глобят толкова пъти, че да ми стане по-скъпо от Технотест. Но въпроса с гражданската не ми е ясен.

Иска си узаконяване.

Коментар

Абе ако, не дай Боже, стане нещо връщаш старата седалка и готово. Няма как хем *** докрая, хем душата във рая. Аз така пет пъти разчаствах една пералня, че като дойде техника да ми уважи гаранцията. Просто не щеше да работи с оригиналните водни пътища и толкоз.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Значи при ПТП със смърт съживяваме умрелия и му казваме да изчака някъде настрани за да няма проблем с броя на местата и след това като отмине всичко му казваме да умира Ходи в Технотест или някоя друга фирма и си плати за да ти е мирна главата.

Коментар

Нямаш проблем със застрахователя. Чл.267 ал.2 т.3 от кодекса на застраховането изрично казва, че застрахователя плаща дори когато мпс не е технически изправно. В чл.274 са изброени случаите, в които могат да искат парите от теб.

Коментар

Е да де ама застрахователя ще плати за броя места които са по документи.

Коментар

Working...
            X