Здравейтеее на всички шофьори ,искам да Ви попитам колко време чакахте за вашите книжки от КАТ при положение ,че сте пуснали обикновена процедура .Всички ми казват две седмици най много и ти е готова е да ама още никаква я няма :D дали ще стане по рано от датата на картончето ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
книжки - колко чакахте ?
Collapse
X
-
Re: книжки - колко чакахте ?
piileto написа:Здравейтеее на всички шофьори ,искам да Ви попитам колко време чакахте за вашите книжки от КАТ при положение ,че сте пуснали обикновена процедура .Всички ми казват две седмици най много и ти е готова е да ама още никаква я няма :D дали ще стане по рано от датата на картончето ?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
На мен тогава ми бяха обяснявали за нормалната поръчка, че чакат определен брой книжки в съответния КАТ и тогава ги печатат. Има логика, поне при дебитните карти е така, макар и за по-кратък срок. Моите приятели ги вземаха все преди датата, около 20-тия ден. Ама аз тогава бързах, че беше началото на зимата, а колата ми нямаше още зимни гуми Та до колкото помня, пуснах бърза ли как се води в понеделник и в четвъртък беше вече тук. Сега обаче гледах, че са качили цените и бързата ми беше колкото сегашната нормалнаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Ако не се лъжа, а първа книжка май нямаше друга опция освен нормална поръчка. За 30 дена. То дори не е 30, а 20 работни. Аз моята я бях забравил и отидох след месец и половина. После видях, че е издадена 5-10 дена след като съм подал документите. По думите на приятели преди датата на талончето , което ти дават, няма кой да ти я даде.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
https://nld.mvr.bg/nld2/nWeb2.nsf/fVerificationМисля че това ще ти отговори на въпроса.Успех и безаварийни километри.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар