Гражданската си е в колата и мога да я покажа, но нямам талон на колата. Каква е санкцията при шофиране без документи на автомобила?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
каква е санкцията при шофиране без документи на автомобила?
Collapse
X
-
На мен ми се е случвало да нямам син талон 3години и фиша си е 10лв., но веднъж ми се случи да нямам малкия талон и разправията беше огромна, добре че винаги имам в колата заверено копие на големия талон че след проверки и справки дали, пък аджеба колата не е крадена се разминах само с мрънкане и строг поглед. Не казвам че грешиш, но вероятността да си помислил за синия талон е голяма, за това го казах.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:На мен ми се е случвало да нямам син талон 3години и фиша си е 10лв., но веднъж ми се случи да нямам малкия талон и разправията беше огромна, добре че винаги имам в колата заверено копие на големия талон че след проверки и справки дали, пък аджеба колата не е крадена се разминах само с мрънкане и строг поглед. Не казвам че грешиш, но вероятността да си помислил за синия талон е голяма, за това го казах.
Коментар
-
Нека споделя моя опит.2006а година карах скутера само по къси гащи, разбирай без документи.Щтския шериф ме накара да го последвам до управлянието. Така и направих.Съставиха ми акт за шофиране без каска - 50 лева / 10 точки.За без лична карта - 70 лв.Останалото (без гражданска и документи) остатъка до към 200 лева.Ако намеря постановленията ще ги кача тук.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Нека споделя моя опит.2006а година карах скутера само по къси гащи, разбирай без документи.Щтския шериф ме накара да го последвам до управлянието. Така и направих.Съставиха ми акт за шофиране без каска - 50 лева / 10 точки.За без лична карта - 70 лв.Останалото (без гражданска и документи) остатъка до към 200 лева.Ако намеря постановленията ще ги кача тук.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Мисля, че съм голям късметлия в това отношение. Спират ме Плевенски полицаи, шофирам на мой приятел колата, която пък се води на името на гаджето му. И двамата са в колата. Прибираме се от София.Палка - документите моля. Тук документи, там документи - няма ги (под документи разбирайте малкия талон на колата, моите ги дадох). Шок и ужас. Силно се разтревожих. Куката излезе човек, и видя, че много се притеснихме всички. Пита кой е собственика на автомобила и може би ни спаси това, че мацката беше в колата.Даде си личната карта и явно я провериха по лайката, защото след това се върна полицая, даде ѝ личната карта и ни пусна."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар