Колеги с младежа ще сменяме помпата, ако някой иска се чуди къде да чопли семки да казва. В Младост има перфекто място зе целта, а и ще ми е мако трудно да вдигна 100кила бутилка сам. пп Имам чудно домашно червено вино, така че освен семки може и мезе да носите В събота по обяд, е добро време, че хем да е светло, хем да е топло.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся колеги или колега да помогне за смяна на бенз. помпа
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Колеги с младежа ще сменяме помпата, ако някой иска се чуди къде да чопли семки да казва. В Младост има перфекто място зе целта, а и ще ми е мако трудно да вдигна 100кила бутилка сам. пп Имам чудно домашно червено вино, така че освен семки може и мезе да носите В събота по обяд, е добро време, че хем да е светло, хем да е топло.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
S_BANKOV написа:Че той се оправя за 2 часа с монтаж/ демонтаж.Аз на Лагуната го правях на пейката пред вилата.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Добре бе, чета ви и нищо не разбирам.Банков, има ли вече уговорка?Кога и къде. Давайте точни координати и да се броим. Какво вино, какви семки... Щото в събота има мач. А и ще сме с колите.Давайте да свършим работа и това е.И, моля Ви, оправете това заглавие най-накрая. То, май Модератор вече само може да го оправи.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Добре бе, чета ви и нищо не разбирам.Банков, има ли вече уговорка?Кога и къде. Давайте точни координати и да се броим. Какво вино, какви семки... Щото в събота има мач. А и ще сме с колите.Давайте да свършим работа и това е.И, моля Ви, оправете това заглавие най-накрая. То, май Модератор вече само може да го оправи.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:ЩЕ я сменями ли помпата, какво ще правим? Нещо ще се организираме ли?ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Май подобни срещи трябва да се организират в обратен ред, първо се казва къде ще се слага скарата, мезето и бирата и чак като се съберете на място, ако някой има проблеми с колата тогава да почнат да се отремонтират Ще мина и аз някой път, но тая събота ще пътувам до провинцията.п.п. споко няма да ви карам да сваляме главата на пунтотоpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Май подобни срещи трябва да се организират в обратен ред, първо се казва къде ще се слага скарата, мезето и бирата и чак като се съберете на място, ако някой има проблеми с колата тогава да почнат да се отремонтират Ще мина и аз някой път, но тая събота ще пътувам до провинцията.п.п. споко няма да ви карам да сваляме главата на пунтотоФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:didich написа:Май подобни срещи трябва да се организират в обратен ред, първо се казва къде ще се слага скарата, мезето и бирата и чак като се съберете на място, ако някой има проблеми с колата тогава да почнат да се отремонтират Ще мина и аз някой път, но тая събота ще пътувам до провинцията.п.п. споко няма да ви карам да сваляме главата на пунтотоpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар