здравейте имам фиат брава 1.6 16в 103 коня и трябва да си сменя бензиновата помпа.Върху помпата има метанова бутилка която трябва да се махне.сега да си минем на темата търся колеги от софия който да ми помогнат с махането със съвет ,тръд и инструменти.Става въпрос за другата събота или неделя.Стигнах до тоя етап защото ми искат 200лв за труд който нямам и няма да мога да ги събера до април а колата ми трябва.благодаря на всички за вниманието и дано някой се съгласиРедактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся колеги или колега да помогне за смяна на бенз. помпа
Collapse
X
-
Re: търся колеги или колега за приключение
tampico написа:...търся колеги от софия коИто да ми помогнат с махането, със съвет ,трУд и инструменти.Става въпрос за другата събота или неделя.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Re: търся колеги или колега за приключение
tampico написа:здравейте имам фиат брава 1.6 16в 103 коня и трябва да си сменя бензиновата помпа.Върху помпата има метанова бутилка която трябва да се махне.сега да си минем на темата търся колеги от софия който да ми помогнат с махането със съвет ,тръд и инструменти.Става въпрос за другата събота или неделя.Стигнах до тоя етап защото ми искат 200лв за труд който нямам и няма да мога да ги събера до април а колата ми трябва.благодаря на всички за вниманието и дано някой се съгласиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Да и аз съм го правил това на един ескорт на газ Абе мисля че за един час ще се сменим помпата, трябват клещи, кръстата отверка, чукче и трупче. За метана ще се види отделно.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар