Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся колеги или колега да помогне за смяна на бенз. помпа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся колеги или колега да помогне за смяна на бенз. помпа

здравейте имам фиат брава 1.6 16в 103 коня и трябва да си сменя бензиновата помпа.Върху помпата има метанова бутилка която трябва да се махне.сега да си минем на темата търся колеги от софия който да ми помогнат с махането със съвет ,тръд и инструменти.Става въпрос за другата събота или неделя.Стигнах до тоя етап защото ми искат 200лв за труд който нямам и няма да мога да ги събера до април а колата ми трябва.благодаря на всички за вниманието и дано някой се съгласиРедактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Четейки заглавието си помислих ,че ще е нещо в стил Беър Грилс,а то било за смяна на бензинова помпа.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

на моя фиат е същото
      FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

Re: търся колеги или колега за приключение

tampico написа:
        ...търся колеги от софия коИто да ми помогнат с махането, със съвет ,трУд и инструменти.Става въпрос за другата събота или неделя.
        Ама верно и заглавие си измислил...Къде е това в София? Най-важното не си написал.
        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Колата се намира в Манастирски ливади но мисля че ще успея да я предвижа и другаде
          FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

Аз съм навит, пък и съм ти наблизо. Ако искаш пиши на ЛС да се разберем.
            207 тиква автомат
            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

tampico написа:
              Колата се намира в Манастирски ливади но мисля че ще успея да я предвижа и другаде
              Това между Студентски град и Младост ли е? Или горе на Околовръстното.
              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

имам един още някой не се притеснявайте пак после ще почерпя
                FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

квартала е под Бояна до мол българия
                  FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

кола

И аз съм съгласен да помогна има и помпа като решиш обади се 0988 959504 Ключара
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Четейки заглавието си помислих ,че ще е нещо в стил Беър Грилс,а то било за смяна на бензинова помпа.
                      Да не казвам аз какво си помислих Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 .
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

За секунда си помислих оргия,да оберем магазин,да се заяждаме с куки,да намажем на някой съсед вратата с лайна и тем подобни а то какво било.....
                        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Re: търся колеги или колега за приключение

tampico написа:
                          здравейте имам фиат брава 1.6 16в 103 коня и трябва да си сменя бензиновата помпа.Върху помпата има метанова бутилка която трябва да се махне.сега да си минем на темата търся колеги от софия който да ми помогнат с махането със съвет ,тръд и инструменти.Става въпрос за другата събота или неделя.Стигнах до тоя етап защото ми искат 200лв за труд който нямам и няма да мога да ги събера до април а колата ми трябва.благодаря на всички за вниманието и дано някой се съгласи
                          Ако не си я сменил, и можеш да се придвижеш до младост ще я сменим, ако нямаш попмпа може да сложим старата ми помпа временно ако ще караш на метан, става да се пали с нея и да прехвърляш на метан после. Имам някакви инструменти мисля че ще се справим, а метанова бутилка се вдига не е толкова тежка. Ако решиш нещо пиши на ЛС или ми звънни има ми го телефона в темата с телефоните. Дай снимка на бутилката и как е укрепена. Айде тъкмо ще заформим една малка среща.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Преди да се впускате в приключение помислете малко Аз също съм на метан и сменях вече не знам колко бенз. помпи и бутилки не съм свалял....СВАЛИХ РЕЗЕРВОАРА
                            FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                            Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Да и аз съм го правил това на един ескорт на газ Абе мисля че за един час ще се сменим помпата, трябват клещи, кръстата отверка, чукче и трупче. За метана ще се види отделно.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                              X