Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново за избор на автомобил - семеен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

noriaga написа:
    Какво имаш предвид, че са друга категория дизели? Че са джипчета или?
    Да, като купе са друга категория, а ти гледаш дизели ... и затова.
    Plastex написа:
    ... и ако си мислиш, че ще ти помогне някой с нещо точно в този форум, си в дълбока грешка. Като цяло тук е автомобили клас 1200-1800 лв. и не знма кой би ти помогнал със съвет за кола около 6000 лв, още повече при твоите изисквания.
    Plastex написа:
    Никъде не съм казал, че тук няма и хора с пари, по-скоро няма много хора с точно с неговите нужди и изисквания, или ако ги има, техните предложения се изгубиха между многото други.
    По-скоро сходните изисквания са буквално на последно място в първото изказване, както и да го усукваме.Ред. Едната примерна обява съм я дублирал. Исках да ти покажа това: http://www.cars.bg/c479737

Коментар

http://www.mobile.bg/11389539255588001 ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

noriaga написа:
        Forester-a много ме радва.. особено по новите, лудница са. Само че пуста му газ, както казах никак не съм и фен... още повече, че икономията ми е доста съмнителна. В София карам най-често на къси разстояния - работя и живея в Люлин, болницата в която водим децата е в люлин, най-близките ми приятели с които се виждам са в люлин, западен парк, зоната... Тук таме се случва да отскачам до младост или центъра. Особено зимата с тази газ, която се включва при почти загряла кола... ще си карам основно на бензин. Отделно, че заема и място.. Не съм отписал напълно бензина, но ако взема бензинова кола ще си я карам пак на бензин. Не знам дали споменах, но бравата я имам от 2007-а юни месец. Т.е. след 3 месеца ще стане 7 год от както я имам и съм навъртял общо 74 000км до момента, т.е. правя по малко над 10 000 годишно, от които може би 40 / 60 % е градско извънградско. ПП. Нещо много модели взех да заглеждам и скоро като посвикнем с режима с бебетата трябва да тръгна по автокъщите да направя личен контакт
        Ти според мен сам си си отговорил.При 10 к км на година досега, а с децата поне първата година и половина най-вероятно ще са и по-малко, децата идват с разходите си и няма смисъл да бухаш сите пари за джиБ, миБ или подобни дивотии. Джип помоему а най-неразумния избор в тази ситуация - не ти предлага точно това, от което имаш нужда. Не хвърляй много пари, че докато отново започнете да пътувате ще си изгубил още 1,5-2 бона само от обезценка.Аз съм с бебе на годинка и до момента 405 литра багажник ми е О.К., а ако ми потрябва повече място ще го реша с багажник за покрив, но щом ще подменяш колата съобрази я с основните нужди - багажник, лесен достъп до седалките, повече място за майката докато ги надзирава За мен с подобни условия най-разумният избор се свежда между италианки - Мултипла, Федра, Крома - цените им са О.К. и предлагат търсените от теб функционалности.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

emzo написа:
          http://www.mobile.bg/11389539255588001
          Първото смислено предложение. Усещам обаче, че и тази тема ще е като другите подобни - 15-20 страници изисквания, предложения, караници, дизел срещу бензин, италиански срещу немски, и накрая питащият си купува някаква кола, която въобще не е била споменавана :D
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Това например http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5tx5uy Място за хора и багаж бол,икономично,удобно.Почти винаги е на предно,докато не превъртят гумите де.Второ поколение е още по-добро,но минава бюджета,или трябва да е мома англичанка.

Коментар

Dilyan-Z написа:
              ...или трябва да е мома англичанка.
              Семеен автомобил, в който да си возиш децата + десен волан, съжалявам, но не ми се връзва! Лично аз никога не бих си купил кола с обратен волан! И никога няма да се начудя на хората, каращи такива коли у нас...А на колегата пожелавам успех в търсенето

Коментар

FIAT MULTIPLA 2 от 2004 г. :P Чети и тук:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=107347
                sigpic

Коментар

Трябва да ги забранят за регистрация тия с десния волан ако ме питате...Изводът е ясен - колкото хора, два пъти повече мнения. Насочи се към 2-3 модела макс, чети за хронични болежки, взимай нещо и какъвто ти е късмета.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Не е станало ясно май.Просто ако си хареса второ поколение в бюджета ще му се върже само десняк.Никъде не съм казал да си вози семейството в такава.Аз самия съм много против тия недоразумения.Тва е неудобно за каране дори в съответните държави,пък кво остава за тук

Коментар

http://www.cars.bg/c608301
                      94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
                      03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
                      02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

Колеги, реших да остана верен на марката и да заложа на Крома Ще търся 1,9 150 коня с ръчни скорости. До Великден съм много зает, но след това започвам ходенето и гледането!
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Гледай да е на по-малко реални км.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Гледай да е на по-малко реални км.
                            То добре, ама как да ги разгадая реалните :D
                            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Само с диагностика
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Е нали и за това се установи,че се манипулира.Кви диагностики,кви 5 кинта.Само късмет братче

Коментар

Working...
                                X