Какво имаш предвид, че са друга категория дизели? Че са джипчета или?
Да, като купе са друга категория, а ти гледаш дизели ... и затова.
Plastex написа:
... и ако си мислиш, че ще ти помогне някой с нещо точно в този форум, си в дълбока грешка. Като цяло тук е автомобили клас 1200-1800 лв. и не знма кой би ти помогнал със съвет за кола около 6000 лв, още повече при твоите изисквания.
Plastex написа:
Никъде не съм казал, че тук няма и хора с пари, по-скоро няма много хора с точно с неговите нужди и изисквания, или ако ги има, техните предложения се изгубиха между многото други.
По-скоро сходните изисквания са буквално на последно място в първото изказване, както и да го усукваме.Ред. Едната примерна обява съм я дублирал. Исках да ти покажа това: http://www.cars.bg/c479737
Forester-a много ме радва.. особено по новите, лудница са. Само че пуста му газ, както казах никак не съм и фен... още повече, че икономията ми е доста съмнителна. В София карам най-често на къси разстояния - работя и живея в Люлин, болницата в която водим децата е в люлин, най-близките ми приятели с които се виждам са в люлин, западен парк, зоната... Тук таме се случва да отскачам до младост или центъра. Особено зимата с тази газ, която се включва при почти загряла кола... ще си карам основно на бензин. Отделно, че заема и място.. Не съм отписал напълно бензина, но ако взема бензинова кола ще си я карам пак на бензин. Не знам дали споменах, но бравата я имам от 2007-а юни месец. Т.е. след 3 месеца ще стане 7 год от както я имам и съм навъртял общо 74 000км до момента, т.е. правя по малко над 10 000 годишно, от които може би 40 / 60 % е градско извънградско. ПП. Нещо много модели взех да заглеждам и скоро като посвикнем с режима с бебетата трябва да тръгна по автокъщите да направя личен контакт
Ти според мен сам си си отговорил.При 10 к км на година досега, а с децата поне първата година и половина най-вероятно ще са и по-малко, децата идват с разходите си и няма смисъл да бухаш сите пари за джиБ, миБ или подобни дивотии. Джип помоему а най-неразумния избор в тази ситуация - не ти предлага точно това, от което имаш нужда. Не хвърляй много пари, че докато отново започнете да пътувате ще си изгубил още 1,5-2 бона само от обезценка.Аз съм с бебе на годинка и до момента 405 литра багажник ми е О.К., а ако ми потрябва повече място ще го реша с багажник за покрив, но щом ще подменяш колата съобрази я с основните нужди - багажник, лесен достъп до седалките, повече място за майката докато ги надзирава За мен с подобни условия най-разумният избор се свежда между италианки - Мултипла, Федра, Крома - цените им са О.К. и предлагат търсените от теб функционалности.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Първото смислено предложение. Усещам обаче, че и тази тема ще е като другите подобни - 15-20 страници изисквания, предложения, караници, дизел срещу бензин, италиански срещу немски, и накрая питащият си купува някаква кола, която въобще не е била споменавана :D
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Това например http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5tx5uy Място за хора и багаж бол,икономично,удобно.Почти винаги е на предно,докато не превъртят гумите де.Второ поколение е още по-добро,но минава бюджета,или трябва да е мома англичанка.
Семеен автомобил, в който да си возиш децата + десен волан, съжалявам, но не ми се връзва! Лично аз никога не бих си купил кола с обратен волан! И никога няма да се начудя на хората, каращи такива коли у нас...А на колегата пожелавам успех в търсенето
Трябва да ги забранят за регистрация тия с десния волан ако ме питате...Изводът е ясен - колкото хора, два пъти повече мнения. Насочи се към 2-3 модела макс, чети за хронични болежки, взимай нещо и какъвто ти е късмета.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Не е станало ясно май.Просто ако си хареса второ поколение в бюджета ще му се върже само десняк.Никъде не съм казал да си вози семейството в такава.Аз самия съм много против тия недоразумения.Тва е неудобно за каране дори в съответните държави,пък кво остава за тук
Колеги, реших да остана верен на марката и да заложа на Крома Ще търся 1,9 150 коня с ръчни скорости. До Великден съм много зает, но след това започвам ходенето и гледането!
Коментар