Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново за избор на автомобил - семеен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

noriaga написа:
    .. заглеждам и Nissan Primera комби - изглежда ми доволно голяма кола - примерно http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5s66ox
    Красива кола, не прилича на повечето катафалки. Прочети това-онова за такава във форума на нисан и като че ли не е лош избор.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

biker_81 написа:
      Единственото комби което може да им съперничи по място отзад е Шкода супърб но пак седиш на ниско.А вече Шарана,Галакси и Еспейс за 5 човека има място хоро да играеш отзад + огромен багажник и изобщо нямат място за сравнение с което и да е комби.
      Ако се абстрахираме от годините - Ланча Каппа комби е със сигурност по-голяма от повечето от изброените ванове.Вози невероятно, място има хоро да играеш... но колегата все пак иска кола, която ще се кара най-много в София.А този голям параход не е много удобен, особено за тесните улички на центъра. Макар че е изключително маневрен (по-малък радиус на завой от Бравото).

Коментар

Нещо подобно/Mazda Premacy/ препоръчано ли е?Гледам доста ги купуват вече.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Immortal написа:
          biker_81 написа:
          Единственото комби което може да им съперничи по място отзад е Шкода супърб но пак седиш на ниско.А вече Шарана,Галакси и Еспейс за 5 човека има място хоро да играеш отзад + огромен багажник и изобщо нямат място за сравнение с което и да е комби.
          Ако се абстрахираме от годините - Ланча Каппа комби е със сигурност по-голяма от повечето от изброените ванове.Вози невероятно, място има хоро да играеш... но колегата все пак иска кола, която ще се кара най-много в София.А този голям параход не е много удобен, особено за тесните улички на центъра. Макар че е изключително маневрен (по-малък радиус на завой от Бравото).
          Май не съм виждал Каппа комби, дори не знаех, че има. Относно другите предложения.. Volvo V70 - голяма кола е, ще ми върши работа определено, вътре ми харесва, изглежда солидно. Отвън предницата също ми харесва, само отзад ми идва малко... точно като катафалка Но не е кой знае какъв проблем, бих карал V70.. единственото което ме притеснява е, че волво си е горе долу премиум марка ииии ако не случа на кола, да не ми излезе през носа. Относно Крайслера - струва ми се екзотика за БГ . ПП. Днес май спазарих бравата, едно приятелче ще си помисли известно време и може и да се ускори търсенето
          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Крайслер, бягай от тази марка.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
              Защо? Лично ти, колко крайслера си карал?
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                dudulia написа:
                Защо? Лично ти, колко крайслера си карал?
                Лично аз съм имал възможност да карам доста различни модели на крайслер. Не съм имал личен мой крайслер, но и не бих си взел такъв. Като добавим и скъпата поддръжка на такава кола в България, високият разход на тези коли, общо взето човек не трябва да си помисля подобна покупка.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Екзотика е за България все още, но това е и най-големият минус ... Точно този модел е правен и за Европа, имат доста добри италиански дизелови ДВГ ... за бензиновите не знам много, но по принцип не съм привърженик на убиването на колата с газова уредба.Колегата има малко противоречащи си изисквания:Широка и удобна кола за четиричленно (а защо не и повече, в бъдеще) семейство и в същото време да е удобна за каране по улиците на София ...
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

http://www.cars.bg/c517820 - Само модела давам за пример, вече двигатели... Според мен ще върши чудесна работа и няма да е толкова трудно за каране из София.
                    94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
                    03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
                    02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

Valenses написа:
                      http://www.cars.bg/c517820 - Само модела давам за пример, вече двигатели... Според мен ще върши чудесна работа и няма да е толкова трудно за каране из София.
                      Такава кола ( само, че бензинова мисля ) има колега от форума. Той може да каже нещо повече за нея.Иначе моя фаворит си остават Опел Зафира ( мултиджет 120 или 150 ) и Нисан Алмера Тино 2.2 Д след 2004 г. Последната е с богато оборудване на прилична ценаи не тежка поддръжка, както научавам.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Valenses написа:
                        Хубава машина... ама ще ми излезе извън бюджета. А и то не е само да я купиш
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Досега се въздържах да давам предложение, но виждам, че нито един от колегите не е предложил моя фаворит Ще се осмеля да ти го предложа, пък решението си е твое в крайна сметка.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...Обявата е само примерна. Турбо модела е с кожен салон.П.С.Ако искаш повече инфо, прочети раздела в съответния БГ форум . Аз лично го направих.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Форестера е добра идея! Един приятел има такъв и е доволен, здрави са откъм окачване, на газ гори 10-13л. Това за 170 к.с.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Valenses написа:
                              Много добра машина, много!

Коментар

van_dal написа:
                                Форестера е добра идея! Един приятел има такъв и е доволен, здрави са откъм окачване, на газ гори 10-13л. Това за 170 к.с.
                                Викат му Горския и идеален за риболовци и отчасти караванаджии.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X