Колега за мястото в багажника човек се простира с колкото има.При мене малкия отрасна с мареата седан в багажника на която има 95 л метанова бутилка.И все пак там слагах количка тип чадър,сгъваема кошара,голям дюшек за нея ,проходилка,гърне и някой друг сак .Останалото беше на предната седалка и ако се наложи в краката на малкия .И така се оправяхме.Иначе минивам при всяко положение е по удобен от комби.Комбито просто има по голям багажник.Докато миниван от рода на Рено Сценик има повече място отзад от за пътници от всяко едно комби ,багажника му може да е по къс но пък е висок нагоре и пак има място за багаж.За мене фаворит е Зафира ,външни размери като на седан на дължина .Вътрешни има доста място отзад поради високата позиция на седене ,както и достатъчен багажник.А като екстра имаш бонус още 2 места за зор заман.Еспейса и Шарана вече са твърде големи външно иначе място вътре да искаш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново за избор на автомобил - семеен
Collapse
X
-
Humppa
Честито колега! Да сте живи и здрави!Сега за колите:1. Мазда МПВ - пробвах такава, искахме да вземем такава, наистина огромен автомобил. Конкретната бройка обаче нямаше 3-ти ред седалки, кората на багажника и нещо потропваше по предницата. Тези коли хич не са разпространени. Иначе имаш чуството, че си в Белаз. Огромна!2. Някой спомена за Волво В70 - мога да споделя за В50, въпреки че е комби, струва ми се, че отзад ще е малко тесничко за 3 детски столчета, багажника е голям, но е с една идея по-малък от, да речем "стандартно" комби. Волво В70 е по-обемно и с по-голям багажник. Добри автомобили са.3. Според мен, за 3 детски столчета ще е хубаво автомобила отзад да има 3 индивидуални седалки 4. Само като идея, след като поотраснат малко децата. Миналата година гледахме в Джъмбото еди детски колички по 29 лева. В сгънато положение заемат масто колкото един луксозен чадър - идеални за път Успех в избора!
Коментар
-
Yavor написа:Абе ти не случайно си споменал Крома... Не е чак толкова малък багажника. Доста кола си е. А моторите са екстра.Дидо да сподели.
Коментар
-
Re: Отново за избор на автомобил - семеен
noriaga написа:... На 11-ти станах татко на две момиченца - еднояйчни близнаци ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Най-важното при семейния автомобил е комфорта на пътниците и особено на МАМА с двете деца на задната седалка (за да се радва ТАТИ на спокойна почивка)! Както казах по-горе, багажника винаги е малък ... на нас ни беше малък и с Типо с газова бутилка, и с Мареа комби без газова бутилка ... но в Мареата не е никак комфортно да се пътува с две столчета отзад!Добре, че големия порасна и вече сме само със повдигаща седалка ... Ъъъъ ... аз и Мареа нямам де, ама това е друг въпрос ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Хубаво е да покараш Зафира, защото според мен Вектрата ,която коментирате е гигантска ... мое мнение. А Зафирата с 1,9 ЖТД двигател сигурно ще е разкошна с достатъчна динамика и високо ниво на оборудване.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Колеги благодаря още веднъж за пожеланията. Вчера беше изписването и вече са си вкъщи, много слушат за сега :D Иначе по темата... ако става на въпрос до края на 2-ри клас (а сестра ми в предучилищна паралелка), имахме трабантче... е пак сме ходили по села и морета Въпроса е, че така или иначе съм решил да сменям бравата, защото си поостаря и не е особено комфортна за дълъг път като е понатоварена, та като давам пари да е за нещо което ще ни повиши комфорта и сигурността. Ясно е, че и с бравата става... ще вземаме по-малко багаж, ще го редим във всяка една празнина и пак ще става... ама като може да е по-лесно.. Както казах и по-преден пост, ванове с размерите на Ulysse, Phedra и т.н. вече ми идват прекалено големи, все пак автомобила ще се кара и в София доста. За сега Croma и Vectra C комби са ми варианти... и ще дебна за добра оферта. Pi4_s_bravo ми е писал на лични на избягвам Megane, че много са се чупели и поддръжката им е скъпа.. а аз до сега си мислех, че Рено е евтина марка, като фиат.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:...ванове с размерите на Ulysse, Phedra и т.н. вече ми идват прекалено големи..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
noriagaq , честито и лека служба , за сега са кротки да още две три седмици ще си на това мнение, но повярвай ми страшно има но си заслужава от всякъде.Така скромния ми опит с едно чаве и браво е следния- миналата седмица пътувахме при баба и дядо и в бравото събрах един сак с амбалаж от зимните продоволствия, детска количка и проходилка- останаха при нашите, един сак с дрехи за малкия един сак за нас, един сак за сестрами която пътува с нас, детско столче, една чанта женски инвентар и козметика и гърнето. На върщане оставих количката и проходилката но пък за сметка на това си взех въдиците и кофи, и простотии.Да беше пълно и трудно се затвареше от всякъде, но багаж винаги ще имаш и колкото и място да имаш пак ще е пълно. пп В багажника имам 40л. газова бутилка и чанта с масла, ключове, и глупости.А ко някой не вярва че съм успял да пита Гатьо, той видя колата на БялаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
M5kov написа:noriaga написа:...ванове с размерите на Ulysse, Phedra и т.н. вече ми идват прекалено големи...Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Да са ти живи и здрави дечицата колега!!!След като вановете ти се виждат големи от класа на Улийс и Галакси,защо не поразгледаш Опел Мерива.След раждането на 2рото ми дете моята брава ми дойде тясна и я замених с Мерива 1,7 тдци,2005г.Нито е голяма нито е малка.Средна работа.Доволно широка е вътре(доста по широка от бравата).Багажника и е голям.И за града е идеялна.Както казах нито голяма нито малка.И попада в ценоразписа ти до 6000лв....П.С...а разхода е перфектен за такъв автомобил.Над 6,5/100 в града не ми е качила.....FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар