S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново за избор на автомобил - семеен
Collapse
X
-
noriaga написа:Хм, май няма да е лесен избор. Хем за малко пари, хем евтино като поддръжка, хем комфортно и голямо :D Ще се оглеждам и за оферти от познати.. ако изскочи нещо изгодно и подходящо, ще се обзаведа с нова машинка.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
noriaga написа:Хм.. благодаря за предложението колега, добре звучи, но ми се иска нещо по-новичко. Не се съмнявам, че аудито е добро, ама си е на 20 год.. почтиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
noriaga написа:Хм, май няма да е лесен избор. Хем за малко пари, хем евтино като поддръжка, хем комфортно и голямоM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:noriaga написа:Хм, май няма да е лесен избор. Хем за малко пари, хем евтино като поддръжка, хем комфортно и голямоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Хахах, сравнението с Мерилин Монро мн ме изкефи. Мн забавно и точно на място. Иначе всеки си има вкус, виждания и предпочитания... В моя случай не намерих дизелова 124-ка с екстрите, които исках и за това взех четириочка. Просто държах да е дизел с кожи, печки, вакууми и куп др работи, а с всички тези неща 124-ки има само бензинови и то с мотори от 3000 до 5000куб.см.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Noriaga... не ги слушай тия. Вземи което ти е на сърце.Мен видя ли ме да пускам тема, като си избирах кола?А си избирах, не се втурнах веднага на Кромата. Гледах 2 Пежа 307 комби, гледах Форд Мондео комби, гледах Либри, Явор цяла нощ не спа, че ще ходя да му взимам Алфата (извинявай, приятелю!) ...Накрая седнах в тая кола и я познах веднага, че е моята. Не ми се даваха толкова пари, ама...И да, сантиментът оказа влияние
Коментар
-
Immortal написа:Noriaga... не ги слушай тия. Вземи което ти е на сърце.Мен видя ли ме да пускам тема, като си избирах кола?А си избирах, не се втурнах веднага на Кромата. Гледах 2 Пежа 307 комби, гледах Форд Мондео комби, гледах Либри, Явор цяла нощ не спа, че ще ходя да му взимам Алфата (извинявай, приятелю!) ...Накрая седнах в тая кола и я познах веднага, че е моята. Не ми се даваха толкова пари, ама...И да, сантиментът оказа влияниеFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Дет се вика докато не седнеш да пръднеш в седалката и да чуеш акустиката вътре няма да разбереш коя кола става и не става... Коли бол , а предпочитанията на хората са безкрайни. Аз като си избирах семейна кола гледах най - вече място за багаж и разход. Спрях се на Сценик ( но след 04-05г) не е кола мечта но пък върши работа и вози прилично. Успех и честито за хлапетата . :DFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Xaus написа:Дет се вика докато не седнеш да пръднеш в седалката и да чуеш акустиката вътре няма да разбереш коя кола става и не става... Коли бол , а предпочитанията на хората са безкрайни. Аз като си избирах семейна кола гледах най - вече място за багаж и разход. Спрях се на Сценик ( но след 04-05г) не е кола мечта но пък върши работа и вози прилично. Успех и честито за хлапетата . :DFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Внимавайте с този Сценик защото Колкото е по студено навън толкова по трудно пали.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Виж:http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...=34584Може да ѝ метнеш едно око. Ако всичко е наред, както е описано, то това не е лоша оферта.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Tornado написа:Внимавайте с този Сценик защото Колкото е по студено навън толкова по трудно пали."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар