Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново за избор на автомобил - семеен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    noriaga написа:
    Хм, май няма да е лесен избор. Ще се оглеждам и за оферти от познати.. ако изскочи нещо изгодно и подходящо, ще се обзаведа с нова машинка.
    Ако те вълнува Ауди А6 комби, куатро, с кожи, навигации, фул екстри, 17 джанти, 2.8 бензин с фабрична газ/ течна фаза/, автоматик и обслужено, 96-та година за 3 бона, мога да те светна. Колата е на мао приятел който работи и живее в Германия и е автомонтьор, колата е обслужена на 100%, 193коня е и уникална като управление. Товае стария автоматик и купе с железните детайли по окачването, преди сливането с ВАГ и няма нищо общо като окачване с пасати и тем подобни. Колата е с немски номера и е на негово име. Ако представлява интерес знаеш как да ме намериш? Хубава е колата и я гледах миналата седмица за мен, но на тоя етап не съм сигурен дали ми трябва комби.
    Хм.. благодаря за предложението колега, добре звучи, но ми се иска нещо по-новичко. Не се съмнявам, че аудито е добро, ама си е на 20 год.. почти
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
      Хм, май няма да е лесен избор. Хем за малко пари, хем евтино като поддръжка, хем комфортно и голямо :D Ще се оглеждам и за оферти от познати.. ако изскочи нещо изгодно и подходящо, ще се обзаведа с нова машинка.
      Аз ако бях в твоето положение, щях да си взема Мондео седан. Когато бях, тия които ми бяха в ценовия диапазон бяха до декември 1998, а те са с доста фабрични дефекти. В момента смянам, че това е една страхотна кола, която отговаря на всичките ми изисквания, освен хидравличното окачване, естествено .
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

noriaga написа:
        Хм.. благодаря за предложението колега, добре звучи, но ми се иска нещо по-новичко. Не се съмнявам, че аудито е добро, ама си е на 20 год.. почти
        Вярно че е старо, но все пак е машина. Така или иначе ти си решаваш, успех и да се похвалиш с новата кола.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Спомена се Форд Мондео по-нагоре, защо не хвърлиш поглед на комбитата - голяма талига е - вчера гледах едно от началото на 2007, 2,0 дизелак, 131 коня, според джамбазина двигателят бил с верига. Вътре наистина е много комфортен, има много глезотийки.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

noriaga написа:
            Хм, май няма да е лесен избор. Хем за малко пари, хем евтино като поддръжка, хем комфортно и голямо
            ...хем пък и по - ново Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Има един автомобил, който отговаря на всички изисквания освен на това за -20 годишен, но пък е истински диамант, а диаманта си остава диамант дори и 25-годишен. Последните екземпляри с кратка абревиатура 124 са големи, комфортни, що-годе евтини и са с минимални(да не кажа никакви) последващи разходи. Вярно, че са доста грозни, но все пак това е кола за семейството, а не за модно ревю. Мисля, че всеки се досеща за кой автомобил иде реч... Моята беше седан с газова бут.в багажника и ми отесня след като завторих с близнаци, сега съм с по - новия модел и то комби, но все още ми капе кръв от сърцето като видя по улицата някое наперено комбе 124...Първата А6-ца, която предлага Банков също е от ерата на истинските диаманти... не е перфектно шлифовано диамантче, но е много класи над новите пластмаски, за които става дума в тази тема...
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
              noriaga написа:
              Хм, май няма да е лесен избор. Хем за малко пари, хем евтино като поддръжка, хем комфортно и голямо
              ...хем пък и по - ново Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Има един автомобил, който отговаря на всички изисквания освен на това за -20 годишен, но пък е истински диамант, а диаманта си остава диамант дори и 25-годишен. Последните екземпляри с кратка абревиатура 124 са големи, комфортни, що-годе евтини и са с минимални(да не кажа никакви) последващи разходи. Вярно, че са доста грозни, но все пак това е кола за семейството, а не за модно ревю. Мисля, че всеки се досеща за кой автомобил иде реч... Моята беше седан с газова бут.в багажника и ми отесня след като завторих с близнаци, сега съм с по - новия модел и то комби, но все още ми капе кръв от сърцето като видя по улицата някое наперено комбе 124...Първата А6-ца, която предлага Банков също е от ерата на истинските диаманти... не е перфектно шлифовано диамантче, но е много класи над новите пластмаски, за които става дума в тази тема...
              Е..си диаманта. :D Въобще не може да я сравняваш с диамант, а с Мерилин Монро, примерно. Била е вървела едно време. Ама ако беше жива, щеше да изглежда като 124-ката. А предвид технологиите точно никога няма да взема 124-ка за семеен автомобил. Семейството ми е по-важно и никога не бих го возил в автомобил (ако имам възможност), който е 5 пъти по-несигурен от една съвременна Корса, колкото и да е бил "диамант". :D
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Хахах, сравнението с Мерилин Монро мн ме изкефи. Мн забавно и точно на място. Иначе всеки си има вкус, виждания и предпочитания... В моя случай не намерих дизелова 124-ка с екстрите, които исках и за това взех четириочка. Просто държах да е дизел с кожи, печки, вакууми и куп др работи, а с всички тези неща 124-ки има само бензинови и то с мотори от 3000 до 5000куб.см.
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Noriaga... не ги слушай тия. Вземи което ти е на сърце.Мен видя ли ме да пускам тема, като си избирах кола?А си избирах, не се втурнах веднага на Кромата. Гледах 2 Пежа 307 комби, гледах Форд Мондео комби, гледах Либри, Явор цяла нощ не спа, че ще ходя да му взимам Алфата (извинявай, приятелю!) ...Накрая седнах в тая кола и я познах веднага, че е моята. Не ми се даваха толкова пари, ама...И да, сантиментът оказа влияние

Коментар

Immortal написа:
                    Noriaga... не ги слушай тия. Вземи което ти е на сърце.Мен видя ли ме да пускам тема, като си избирах кола?А си избирах, не се втурнах веднага на Кромата. Гледах 2 Пежа 307 комби, гледах Форд Мондео комби, гледах Либри, Явор цяла нощ не спа, че ще ходя да му взимам Алфата (извинявай, приятелю!) ...Накрая седнах в тая кола и я познах веднага, че е моята. Не ми се даваха толкова пари, ама...И да, сантиментът оказа влияние
                    Immortal така ще е май пуснах темата защото все пак не съм запознат със всички модели на повечето марки и можеше да изскочи нещо, което не съм гледал и не съм се сетил.. ама в крайна сметка май ще взема това, което ме грабне И все пак да кажа... ако някой продава или има познати, които да продават някой от коментираните тук автомобили да пише... в период на гледане и умуване съм, не се знае кога ще ми прищрака.

Коментар

Дет се вика докато не седнеш да пръднеш в седалката и да чуеш акустиката вътре няма да разбереш коя кола става и не става... Коли бол , а предпочитанията на хората са безкрайни. Аз като си избирах семейна кола гледах най - вече място за багаж и разход. Спрях се на Сценик ( но след 04-05г) не е кола мечта но пък върши работа и вози прилично. Успех и честито за хлапетата . :D
                      Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                      Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
                        Дет се вика докато не седнеш да пръднеш в седалката и да чуеш акустиката вътре няма да разбереш коя кола става и не става... Коли бол , а предпочитанията на хората са безкрайни. Аз като си избирах семейна кола гледах най - вече място за багаж и разход. Спрях се на Сценик ( но след 04-05г) не е кола мечта но пък върши работа и вози прилично. Успех и честито за хлапетата . :D
                        И как е сценика колега? Доволен ли си? Чупи ли се често, как е поддръжаката и т.н.

Коментар

Внимавайте с този Сценик защото Колкото е по студено навън толкова по трудно пали.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

И още нещо, когато го караш празен много обича да чупи задните пружини.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Виж:http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...=34584Може да ѝ метнеш едно око. Ако всичко е наред, както е описано, то това не е лоша оферта.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Tornado написа:
                                Точно такова беше оплакването на една колежка, която наскоро закупи такъв
                                "Без сърца, сме просто машини"
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                                X