Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново за избор на автомобил - семеен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    Valenses написа:
    http://www.cars.bg/c517820 - Само модела давам за пример, вече двигатели... Според мен ще върши чудесна работа и няма да е толкова трудно за каране из София.
    Много добра машина, много!
    Много красива кола! Матей като я взе и направо ме грабна. Само дето багажника и е колкото на Типото! Справка - Матей!
    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Ами Мултипла след 2005 ?
      94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
      03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
      02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

Valenses написа:
        Ами Мултипла след 2005 ?
        Тва е Добло някакво! Мултипла след 2003 не е никаква Мултипла!
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
          Valenses написа:
          Ами Мултипла след 2005 ?
          Тва е Добло някакво! Мултипла след 2003 не е никаква Мултипла!
          Прекалено е симпатична за Мултипла

Коментар

Абе прекалено е скучна за Мултипла, бих казал, но за мен е все тая! Навремето не се престраших, че бяха малко бройки на пазара и сега е твърде късно. Ама пак е добре, щото ако имах Мултипла, едва ли бих я сменил с нещо, докато не грохне съвсем.
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Да вметна нещо, което научих за т.нар. Горски (Форестъра). Има 3 бензинови мотора - 122,125 и 177 коня. Като само последния е с 2.0 Турбо.Обикновено 2.0 Т е с кожен салон, пръскалки на фаровете, тоест най-високо ниво на комфорт вътре.Другите два типа двигатели ги оборудват с текстилни салони. Разход на газ, колегите пишат - 13-15/100 градско.
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                Да вметна нещо, което научих за т.нар. Горски (Форестъра). Има 3 бензинови мотора - 122,125 и 177 коня. Като само последния е с 2.0 Турбо.Обикновено 2.0 Т е с кожен салон, пръскалки на фаровете, тоест най-високо ниво на комфорт вътре.Другите два типа двигатели ги оборудват с текстилни салони. Разход на газ, колегите пишат - 13-15/100 градско.
                Forester-a много ме радва.. особено по новите, лудница са. Само че пуста му газ, както казах никак не съм и фен... още повече, че икономията ми е доста съмнителна. В София карам най-често на къси разстояния - работя и живея в Люлин, болницата в която водим децата е в люлин, най-близките ми приятели с които се виждам са в люлин, западен парк, зоната... Тук таме се случва да отскачам до младост или центъра. Особено зимата с тази газ, която се включва при почти загряла кола... ще си карам основно на бензин. Отделно, че заема и място.. Не съм отписал напълно бензина, но ако взема бензинова кола ще си я карам пак на бензин. Не знам дали споменах, но бравата я имам от 2007-а юни месец. Т.е. след 3 месеца ще стане 7 год от както я имам и съм навъртял общо 74 000км до момента, т.е. правя по малко над 10 000 годишно, от които може би 40 / 60 % е градско извънградско. ПП. Нещо много модели взех да заглеждам и скоро като посвикнем с режима с бебетата трябва да тръгна по автокъщите да направя личен контакт
                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Каквото и да вземеш е най-важното да ти доставя удоволствие и да те кара да се усмихваш като сядаш в него. Поне аз така разбирам избора на личен автомобил. За мен не е само вещ. Може би защото нямам любовница, автомобила заема мястото ѝ :D
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                    Каквото и да вземеш е най-важното да ти доставя удовослтвие и да те кара да се усмихваш като сядаш в него. Поне аз така разбирам избора на личен автомобил. За мен не е само вещ. Може би защото нямам любовница, автомобила заема мястото ѝ :D
                    tyson да бях сам... избора щеше да е със сърцето :D ама сега трябва избора да е прагматичен.

Коментар

Не се ангажирам с препоръка или каквото и да било, защото си нямам на идея тоя модел как е, но колата изглежда "симпатична" и широка http://www.mobile.bg/11393576071644742
                      punto HGT

Коментар

На мен, 2ка мотор, боксер, 116 к.с., монтиран в Легаси ми гори от 15 до 18 на 100 газ градско, с ГИ.Постоянно е 4х4, не знам форестъра как е.п.с. 15 нормално каране, 18 като я мачкам, на черен път може и 20 да прави
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

didich написа:
                          Не се ангажирам с препоръка или каквото и да било, защото си нямам на идея тоя модел как е, но колата изглежда "симпатична" и широка http://www.mobile.bg/11393576071644742
                          Трябва да си много голям мазохист, за да вземеш нещо като ван, смъкнат на такова окачване и джанти.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                            didich написа:
                            Трябва да си много голям мазохист, за да вземеш нещо като ван, смъкнат на такова окачване и джанти.
                            Преди малко бях излязъл по работа извън офиса и случайно мернах паркирано FR-V. Изглежда гот отвън, отвътре също го разгледах и ми хареса дизайна и изпълнението... ама като цяло е доста мини представях си го с по-големи размери. Абе бих карал такова, ама много пара е.

Коментар

BO написа:
                              didich написа:
                              Незнам, просто колата ми грабна погледа, най вероятно заради ниската стойка и джантите , отделно снимката на задната седалка - 3 отделни седалки спокойно се слагат 2 детски столчета и един възрастен човек, но в случая аз кола не купувам , тоест преди около година избрах да остана с 2 коли, вместо с едно комби и предимството на 2 коли макар и по-малки понякога е доста по голямо от колкото едно комби, ако ще и автобус да е :D
                              punto HGT

Коментар

За Форестър имаше в един руски сайт преди години една антиреклама, ако някой проявявява интерес ше я намеря... ама беше от сорта - оплакване от собственик как на 20 000 км хвърлил двигател...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X