BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ама защо сега го сложи колана ??? !!!
Collapse
X
-
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
-
veselin10 написа:BO написа:......Дай малко повече информация. Точно какво е станало и т.н.........A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Две долни куки, а те ще са долни ако го направят, кажат ли, че си без колан иди доказвай, че си имал.Ако имаш един двоен видеорегистратор е друго. Дори и да не е доказателство в съда, като им кажете за записа силно ме съмнява, че ще искат да се занимават с вас. По-лесно е да се пробват на следващия балък.Ако съм аз и наистина съм бил с колан и нямам регистратор, както и нямам към момента, ще се обадя веднага на 112 и ще поискам да дойде втори екип заради опит за изнудване, защото това е точно така. Може пак да ми напишат акта, но ще опитам поне. Хубаво е да имате под ръка диктофон, често изпускат недопустими реплики докато ви убеждават, че сте нарушили закона...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
.
bubachko написа:flippy89 написа:Точно във Видин (малък град сме и всички се занем) един познат така написа на акт за силна музика (правеше рожден ден), има няма за 4 месеца го спираха за щяло и нещяло (лична карта, с колата, претърсване, тест с дрегер, кръвна проба) накрая си направи сметка, че от актовете който е получил за нарушения трябва да плати близо 800 лева, а такъв за силна музика струва само 50. Така че колега ако си в София може да стане, но в някой малък град ще те нарочат и няма измъкване. (той после замина за Кипър де и за това се оттърва)Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
style34 написа:Две долни куки, а те ще са долни ако го направят, кажат ли, че си без колан иди доказвай, че си имал.
Коментар
-
То като цяло глобата за слагане на колан е безсмислена. Ако ти е мил живота - слагай, ако не - не слагай, всеки може сам да прецени за себе си и всеки рискува собствения си живот, а не този на другите. А иначе ако са те нарочили могат да ти пишат акт всеки ден за каквото искат и после се оправдавай, че нямаш сестра. Наистина най-доброто доказателство е наличието на видеорегистратор, а още по-доброто е наличие на камера във всяка патрулка - ама тогава ще им секнат $$$ и ще ги глобяват дори и тях.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Днес имах случайна среща с известен пазарджишки адвокат и го попитах какво е мнението му за казуса с набеждаването, а и по принцип: как се процедира, когато се обжалва акт на КАТ, при което нито една от страните не може да представи доказателства? Той ми отговори следното: "Допреди 2-3 години съдът по презумпция вземаше в такива случаи страната на контролния орган. Но тъй като вече има доста пробиви в тази посока, т.е. практика на съдилища, които са отсъдили в полза на този, който обжалва, резултатът е непредсказуем. Дори напротив - в момента все повече се върви в посока на представяне на доказателства от сертифицирани технически средства. И ако такива не бъдат представени от нито една от страните, актът пада." Разбира се написаното по-горе е почти само от теоретично значение, защото на повечето хора не им се занимава със съдилища и адвокати.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
tambuhtaneca написа:То като цяло глобата за слагане на колан е безсмислена. Ако ти е мил живота - слагай, ако не - не слагай, всеки може сам да прецени за себе си и всеки рискува собствения си живот, а не този на другите. .
Коментар
-
2 катастрофи имам за 2012 ... и 2-те челни ... и в 2те колите са на TOTAL! и 2-те не са по моя вина ... и в 2те съм без колан ... и в 2те не спират на стопа простаците... и в 2те идват от дясно ... резултатаааа е ясен 2 зимни сезона вървя пеш ... 2 месеца след всяка катастрофа сънувам единствено и само самата катастрофа .... 2 смлени предни прозореца с дебела кратуна без драскотина (тоя на бравото беше по корав от на корсата ) и така .... дали ще слагаш колан или не в градски условия зависи от това колко ти е корава тиквата .... по принцип градско не го слагам щото града е малък ... но като ми прищрака да давам газ коланчето веднага ... щото не се знае кво може да стане ... в късните часове хората си мислят "аааааа кво ше спирам тука то няма грам човек " и изведнъж искачам аз (да речем) и после вървя пеша .... малко съм безотговорен но както казах тиквата ми е корава и все още зелена ... мойта ми вика " иване , иване кога ще пораснеш и ще се спреш с тия глупости , каде та намерих такъв " (06.01.12г R.I.P Opel Corsa 1.4 Si ) (05.11.12г R.I.P Fiat Bravo GT JTD_105+++++) (много ги обичах и двете Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 )
Коментар
-
chaveto написа:Прозорците ги чупиш най вероятно защото и ти блееш като тези които те удрят. Ако внимаваш и виждаш на къде вървят нещата се хващаш здраво за волана и го кривиш в много от случаите, това с волана съм го виждал доста пъти.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар