Карал съм от Германия до тук два пъти и никъде не ни спяряха защото спазвах знаците верно досадно е в Румъния от село в село ама няма как.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Три акта в Румъния,моля за съвет.
Collapse
X
-
RoliS написа:Благодаря за коментарите и съветите, ще ми пратят по-скъпи самолетни билети за друг период ,но от БГ. Още в началото на поста писах,че не съм хлапе, и двата акта са за 12 и 18 км. над 30 км.,за третия нищо не знам, но при поледица и из населено място с огромни дупки надали е доста над ограничението. За господина спазващ правилата в Гърция ще кажа без да се заяждам, че е съвсем друго да караш 700 км. спазвайки ограничения непрекъснато от 30 до 50 км. Грешката е моя,че се върнах от там. Благодаря още веднъж, Румъния е забранена зона за мен, иначе НОВОТО вече старо Браво за мен направи 36000 км. от 2008г и съм очарован от него!ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Път
За това пътя България Германия през Румъния не го дават никъде дори и понякога да е по пряк и по евтин Още от преди 30 г там си е същото дори минават номерата на нашите полицай Четох че актове/фишове се оправят по възможност на място и веднага Няма значение колко километра са като си в друга страна трябва да се има едно наум В Събота минах 600 км отиване/връщане и на сутринта пак на работа
Коментар
-
Kay_ написа:RoliS написа:Благодаря за коментарите и съветите, ще ми пратят по-скъпи самолетни билети за друг период ,но от БГ. Още в началото на поста писах,че не съм хлапе, и двата акта са за 12 и 18 км. над 30 км.,за третия нищо не знам, но при поледица и из населено място с огромни дупки надали е доста над ограничението. За господина спазващ правилата в Гърция ще кажа без да се заяждам, че е съвсем друго да караш 700 км. спазвайки ограничения непрекъснато от 30 до 50 км. Грешката е моя,че се върнах от там. Благодаря още веднъж, Румъния е забранена зона за мен, иначе НОВОТО вече старо Браво за мен направи 36000 км. от 2008г и съм очарован от него!FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар