Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Три акта в Румъния,моля за съвет.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Карал съм от Германия до тук два пъти и никъде не ни спяряха защото спазвах знаците верно досадно е в Румъния от село в село ама няма как.
    Обичам си работата.

Коментар

RoliS написа:
      Благодаря за коментарите и съветите, ще ми пратят по-скъпи самолетни билети за друг период ,но от БГ. Още в началото на поста писах,че не съм хлапе, и двата акта са за 12 и 18 км. над 30 км.,за третия нищо не знам, но при поледица и из населено място с огромни дупки надали е доста над ограничението. За господина спазващ правилата в Гърция ще кажа без да се заяждам, че е съвсем друго да караш 700 км. спазвайки ограничения непрекъснато от 30 до 50 км. Грешката е моя,че се върнах от там. Благодаря още веднъж, Румъния е забранена зона за мен, иначе НОВОТО вече старо Браво за мен направи 36000 км. от 2008г и съм очарован от него!
      Така е..едно са 200, а друго е 700км. Аз акъл не ти давам. Може и с малко да е, но глобите са налице. Хубавото е, че си жив и здрав. Парите са бели кахъри. Малко не по темата: В България тия румънци карат като ненормални, дори и пред полицаи правят малоумни маневри и никой не ги спира. Винаги карат бързо и изпреварват отвратително. На мен ми се е случвало сигурно поне десет пъти да ме изпреварват по такъв начин, че аз трябва почти да спра и въпреки това пак изпреварването е трудно и се бутат в мен. Ужас....много не ядосват
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Път

За това пътя България Германия през Румъния не го дават никъде дори и понякога да е по пряк и по евтин Още от преди 30 г там си е същото дори минават номерата на нашите полицай Четох че актове/фишове се оправят по възможност на място и веднага Няма значение колко километра са като си в друга страна трябва да се има едно наум В Събота минах 600 км отиване/връщане и на сутринта пак на работа
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Kay_ написа:
          RoliS написа:
          Благодаря за коментарите и съветите, ще ми пратят по-скъпи самолетни билети за друг период ,но от БГ. Още в началото на поста писах,че не съм хлапе, и двата акта са за 12 и 18 км. над 30 км.,за третия нищо не знам, но при поледица и из населено място с огромни дупки надали е доста над ограничението. За господина спазващ правилата в Гърция ще кажа без да се заяждам, че е съвсем друго да караш 700 км. спазвайки ограничения непрекъснато от 30 до 50 км. Грешката е моя,че се върнах от там. Благодаря още веднъж, Румъния е забранена зона за мен, иначе НОВОТО вече старо Браво за мен направи 36000 км. от 2008г и съм очарован от него!
          Така е..едно са 200, а друго е 700км. Аз акъл не ти давам. Може и с малко да е, но глобите са налице. Хубавото е, че си жив и здрав. Парите са бели кахъри. Малко не по темата: В България тия румънци карат като ненормални, дори и пред полицаи правят малоумни маневри и никой не ги спира. Винаги карат бързо и изпреварват отвратително. На мен ми се е случвало сигурно поне десет пъти да ме изпреварват по такъв начин, че аз трябва почти да спра и въпреки това пак изпреварването е трудно и се бутат в мен. Ужас....много не ядосват
          Те затова покрай пътищата им е като гробище.В градове и села спазват ограниченията,но на дълго карат както им е кеф,изненадах се какви убити дачийки не изпреварват сякаш съм спрял.За актовете не знам как е,оттървах се само с две предупреждения.Влизал съм само през дуран кулак и винаги вземат личната карта и влизат вътре,не знам проверяват ли нещо,но предполагам че да, защото и при двете предупреждения като ми вкараха данните в един таблет излезе къде съм на квартира
          FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Working...
          X