При мен зимните гуми са се износили средно с 0.2мм за зимния сезон.Чисто нови бяха 7.9мм, сега като ги свалях са вече 7.7мм. Това за точно 2876 изминати километра с тях.Ако така я карам с едни нови гуми, докато слеза до ограничението от 4мм, то мога да карам приблизително 19,5 сезона.Е кажете, че не си купувам гуми за един живот.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мисля да слагам летните гуми... а вие?
Collapse
X
-
BO написа:При мен зимните гуми са се износили средно с 0.2мм за зимния сезон.Чисто нови бяха 7.9мм, сега като ги свалях са вече 7.7мм. Това за точно 2876 изминати километра с тях.Ако така я карам с едни нови гуми, докато слеза до ограничението от 4мм, то мога да карам приблизително 19,5 сезона.Е кажете, че не си купувам гуми за един живот. Mr. Green
Коментар
-
Insane написа:Попринцип минималния грайфер разрешен не беше ли 1.6мм Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Абе хубаво да си сложим летните гуми ,ама...... http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4010655
Коментар
-
Колеги да не отварям нова тема... без туй за гуми си говорите Какво ви е мнението - по-добре нови куче марка (Корморан, Дебика, Дейтън и т.н.) или втора ръка на 2 или макс 3 сезона, но от премиум марките? Айде до 15" не е кой знае каква разликата, ама за 17 -18" вече сумите стават сериозни.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Според мен е според зависи как шофираш Та по темата сложих ги миналата неделя монтирах ги на 15-ките които купих оригинални от хгт бяха изправени и боядисани прахово черно със доста перли много яки станаха :D ще качим снимка по натам като я измия :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Tadeli написа:Аз смятам другият месец да ги сменя на ПунтакаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
noriaga написа:Колеги да не отварям нова тема... без туй за гуми си говорите Какво ви е мнението - по-добре нови куче марка (Корморан, Дебика, Дейтън и т.н.) или втора ръка на 2 или макс 3 сезона, но от премиум марките? Айде до 15" не е кой знае каква разликата, ама за 17 -18" вече сумите стават сериозни.
Коментар
-
Те че не са куча марка, не са ама примерно 4 нови дънлопа са с 40лв. по скъпи от 4 дебика, размера е 195/50/15. А разликата е огромна, и като поведение и като шум и като комфорт.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Те че не са куча марка, не са ама примерно 4 нови дънлопа са с 40лв. по скъпи от 4 дебика, размера е 195/50/15. А разликата е огромна, и като поведение и като шум и като комфорт.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар