Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да слагам летните гуми... а вие?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мен зимните гуми са се износили средно с 0.2мм за зимния сезон.Чисто нови бяха 7.9мм, сега като ги свалях са вече 7.7мм. Това за точно 2876 изминати километра с тях.Ако така я карам с едни нови гуми, докато слеза до ограничението от 4мм, то мога да карам приблизително 19,5 сезона.Е кажете, че не си купувам гуми за един живот.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Вече не помня кога ги сложих

Коментар

Аз в петък вечерта сложих Барумките
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
          Аз в петък вечерта сложих Барумките
          А пежото скъса ли ти дупарата ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

BO написа:
            При мен зимните гуми са се износили средно с 0.2мм за зимния сезон.Чисто нови бяха 7.9мм, сега като ги свалях са вече 7.7мм. Това за точно 2876 изминати километра с тях.Ако така я карам с едни нови гуми, докато слеза до ограничението от 4мм, то мога да карам приблизително 19,5 сезона.Е кажете, че не си купувам гуми за един живот. Mr. Green
            Попринцип минималния грайфер разрешен не беше ли 1.6мм Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Не че оставащите 13 сезона, където казваш не са ееедна идея в повечко за каквито и да е гуми.Аз съм със летните от 2-3 седмици вече. Да не прецаквам зимните, дето са на няма и 4000 км каране сигурно.пък и в мокрото съм по- спокоен с летните нещо... От 2 години карам с баруми, всичките чисто нови на по няма и месец съм купувал. Задните летни всъщност това ще им е 3 то лято а ги карам и зимата отзад така че може и да им е последен сезона... ще видим

Коментар

Insane написа:
              Попринцип минималния грайфер разрешен не беше ли 1.6мм Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ...
              Не знам. Не ги разбирам нещата.За това пиша каквото виждам и мога да измеря с шублера, а не обсъждам ЗДП-то. :D
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Абе хубаво да си сложим летните гуми ,ама...... http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4010655
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Колеги да не отварям нова тема... без туй за гуми си говорите Какво ви е мнението - по-добре нови куче марка (Корморан, Дебика, Дейтън и т.н.) или втора ръка на 2 или макс 3 сезона, но от премиум марките? Айде до 15" не е кой знае каква разликата, ама за 17 -18" вече сумите стават сериозни.
                  Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Според мен е според зависи как шофираш Та по темата сложих ги миналата неделя монтирах ги на 15-ките които купих оригинални от хгт бяха изправени и боядисани прахово черно със доста перли много яки станаха :D ще качим снимка по натам като я измия :D
                    Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                    Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Аз смятам другият месец да ги сменя на Пунтака

Коментар

Tadeli написа:
                        Аз смятам другият месец да ги сменя на Пунтака
                        И добре смяташ. Тези, които сме ходили в казармата знаем:Има ли буквичката Р в месеца нищо зимно не се прибира...Ей го на- днес ни изненада зимата. Завърна се.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Аз ги смених в понеделник. Още ме е яд, че изобщо слагах зимните. Вече не вИдя ли 30 см сняг да не съм чул.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

noriaga написа:
                            Колеги да не отварям нова тема... без туй за гуми си говорите Какво ви е мнението - по-добре нови куче марка (Корморан, Дебика, Дейтън и т.н.) или втора ръка на 2 или макс 3 сезона, но от премиум марките? Айде до 15" не е кой знае каква разликата, ама за 17 -18" вече сумите стават сериозни.
                            Корморан, Дебика.... не са куче марка.Куче марка са разни китайски, корейски.... боклуци.Макар, че Нексен. Нанханг... са корейски, но са преди Барум например...

Коментар

Те че не са куча марка, не са ама примерно 4 нови дънлопа са с 40лв. по скъпи от 4 дебика, размера е 195/50/15. А разликата е огромна, и като поведение и като шум и като комфорт.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                                Те че не са куча марка, не са ама примерно 4 нови дънлопа са с 40лв. по скъпи от 4 дебика, размера е 195/50/15. А разликата е огромна, и като поведение и като шум и като комфорт.
                                Е за малките размери не си струва толкова да се спести. Ама при 17-18" вече става баяяя разликата. за 4-те гуми 4-500лв.
                                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Working...
                                X