Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да слагам летните гуми... а вие?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    А по темата ще кажа само едно - видиш ли девойки с къси поли - това е сигурен знак, че трябва да се слагат летните гуми
    Погледни през прозореца да ги видиш как се мотаят около часовника А пък иначе ще поизчакам малко за да е по-безопасно да се заглеждам по гореспоменатите девойки.
    Brava 1.6 ELX

Коментар

То ако се ръководим по девойките с късите поли следва, че никога не трябва да слагаме зимни гуми.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз смятах, че времето за летни гуми настъпва, когато започне да ми се пие повече бира отколкото ракия. Обаче се оказа, че ми се пие бира и в най-студените дни, така че това отпада :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

http://www.accuweather.com/bg/bg/sof...monyr=3/1/2014
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Първо ще сложа пролетните.
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Вчера един келеш с летни гуми спря в теглича на пикапа ми и сега ще си плати за простотията радиатори броня маска. Ами се беше закачил като ремарке.
              Обичам си работата.

Коментар

Интересно, ако някой със зимни гуми спре в теглича, което си е често срещано явление, тогава къде е проблема?
                ele написа:
                Аз не съм ги сваляла....
                Аз също Изобщо не съм купувал зимни гуми!С парите за зимни гуми ще ползвам такси, когато (АКО) ми се наложи

Коментар

Калпава марка гуми. Или номер1 в АДАК
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Kuku написа:
                    Интересно, ако някой със зимни гуми спре в теглича, което си е често срещано явление, тогава къде е проблема?
                    За съжаление зимните гуми ни служат като оправдание, че можем да си караме колите все едно караме на сух път с хубави летни гуми, всичко идва от несъобразената скорост и неспазване на правилата за движение.И аз правя нарушения, карам си от време на време колата с превишена скорост, но винаги с едно на ум, като стъпя на път с 3 ленти може и да си позволя да настъпя колата, но като усетя, че пътя е кофти или пък няма видимост карам внимателно и на 4-очи, миналия уикенд беше станала някаква касапница преди тунела за Люлин и по късно и в самия тунел, май имаше и жертви, минах преди втората катастрофа през тунела и усетих, че все едно караш на лед, волана ми олекна все едно съм на SITY режим, зимните гуми съм ги купувал нови, вярно 3-ти сезон са, но не съм имал проблем с тях досега .... сега се чудя ако се бях обадил на КАТ или на 112, че има някаква страшна поледица в тунела, можеше тия хорица още да са живи, но нямаме като че ли тая култура на пътя и гражданска отговорност, като видим нещо подозрително да сигнализираме веднага, пък дали ще си свършат работата контролните органи е отделна тема ... сори за отклонението, много се разписах, но мисля, че е рано да се слагат летните гуми, ето в момента вали дъжд, утре една ниска температура да падне около нулата и гледай какво става по улиците, ще се избием .....
                    punto HGT

Коментар

didich написа:
                      Kuku написа:
                      За съжаление зимните гуми ни служат като оправдание, че можем да си караме колите все едно караме на сух път с хубави летни гуми, всичко идва от несъобразената скорост и неспазване на правилата за движение.И аз правя нарушения, карам си от време на време колата с превишена скорост, но винаги с едно на ум, като стъпя на път с 3 ленти може и да си позволя да настъпя колата, но като усетя, че пътя е кофти или пък няма видимост карам внимателно и на 4-очи, миналия уикенд беше станала някаква касапница преди тунела за Люлин и по късно и в самия тунел, май имаше и жертви, минах преди втората катастрофа през тунела и усетих, че все едно караш на лед, волана ми олекна все едно съм на SITY режим, зимните гуми съм ги купувал нови, вярно 3-ти сезон са, но не съм имал проблем с тях досега .... сега се чудя ако се бях обадил на КАТ или на 112, че има някаква страшна поледица в тунела, можеше тия хорица още да са живи, но нямаме като че ли тая култура на пътя и гражданска отговорност, като видим нещо подозрително да сигнализираме веднага, пък дали ще си свършат работата контролните органи е отделна тема ... сори за отклонението, много се разписах, но мисля, че е рано да се слагат летните гуми, ето в момента вали дъжд, утре една ниска температура да падне около нулата и гледай какво става по улиците, ще се избием .....
                      +1. Този тунел е пълна лудница. Преди време едно Ауди А6 се правеше на трамвай. Ама не можа да се престрои в края на тунела и продължи по релсите
                      ФИАТ- Пътят е само формалност
                      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                      -----------------------------------------------------
                      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

И аз съм виждал няколко накацали БМВ-та на релсите и познай, все младежи стоят около колите и се чешат по главите ?
                        punto HGT

Коментар

Айдеееее, нахлузихме джапанките!
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                            Айдеееее, нахлузихме джапанките!
                            Аз вече почнах да ги износвам
                            punto HGT

Коментар

От една седмица и аз съм с гъзарските сандалки
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

преди 4 часа 4бр. Дънлоп спорт респонс
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X