А по темата ще кажа само едно - видиш ли девойки с къси поли - това е сигурен знак, че трябва да се слагат летните гуми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мисля да слагам летните гуми... а вие?
Collapse
X
-
donnna написа:А по темата ще кажа само едно - видиш ли девойки с къси поли - това е сигурен знак, че трябва да се слагат летните гуми
Коментар
-
То когато ни плашеха с големите снегове не валя ,надали сега ще тръгне да натрупа. Пък и аз казах от моя лична гледна точка - мога да си позволя да ги сложа защото през седмицата не карам колата, единствено петък ,събота и неделя , но ако СЛУЧАЙНО навали една педя сняга просто няма да карам тия 3 дена и готово. Не друго ,ама ми е съвестно на 15-20 градуса да свиркам със зимните гуми и догодина що са на тарлък. На наркомани и синоптици вяра нямам- от ноември казват ще падне сняг и само местят датата 10-дена напред ,всяват психози че щяло да ни затрупа пък то грее слънце на тая дата.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Имах случка с купето навремето пак края на февруари над 10 дни беше топличко и на 5-6 март реших да сложа летните. Резултата беше, че понеделнишки сутринта на път за работа започна да вали в 7 и в 8 и нещо се чукнах в един джип, който даже и не разбра ... резултата беше, че имах дупка в капака на купето пред единия фар. Бях уцелил някаква греда под джипа :D Ако можеш да си позволиш при евентуално застудяване за 2 седмици поне да не си караш колата сложи ги. И на мен ми е гадно като свиря на умряло при най- малкото пипане на спирачките и пешеходците да подскачат несигурно...
Коментар
-
Аз започвам да глася закупуването на лети джанти и обуване на летните гуми върху тях, така ще съм подготвен и когато стане наплива по гумаджийниците ще си сложа джантите сам. Иначе зимните гуми в топлото са неприятни за шофиране,но сутрин си е студено и април...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
donnna написа:А по темата ще кажа само едно - видиш ли девойки с къси поли - това е сигурен знак, че трябва да се слагат летните гумиШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Insane написа:...Ако можеш да си позволиш при евентуално застудяване за 2 седмици поне да не си караш колата сложи ги...Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
На зимен сезон не му е прилика летен фасон. Много пъти съм тръгвал в събота за село при слънчево и топло време, а в неделя сутрин се събуждам и виждам доста дебела покривка от сняг и снеговалежа да продължава . Така ,че не бива да си играем с огъня.Чак след месец когато и астрономически дойде пролетта можем да предприемаме действия по смяна на гумите .
Коментар
-
todorshalev написа:днес тук в Сандански беше 24 градусаЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
коцев написа:На зимен сезон не му е прилика летен фасон. Много пъти съм тръгвал в събота за село при слънчево и топло време, а в неделя сутрин се събуждам и виждам доста дебела покривка от сняг и снеговалежа да продължава . Така ,че не бива да си играем с огъня.Чак след месец когато и астрономически дойде пролетта можем да предприемаме действия по смяна на гумите .Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Истината е, че повечето от нас седят пред компютрите и каквото им хрумне го споделят във форумите. Лошо няма по принцип. Времето е такова, че седим на топло с някакво питие и сърфираме в нета Лично аз мисля, че като се запролети нещата ще се променят. Ще се пише само по същество.По темата: колкото и да няма сняг, температурата на асфалта не е подходяща за летни гуми в момента. През нощта температурите падат под 0-та, поне при нас."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар