Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да слагам летните гуми... а вие?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А по темата ще кажа само едно - видиш ли девойки с къси поли - това е сигурен знак, че трябва да се слагат летните гуми
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      А по темата ще кажа само едно - видиш ли девойки с къси поли - това е сигурен знак, че трябва да се слагат летните гуми
      Абе още в неделя бяха накацали по пътя от Ботевград до Мездра... по къси поли и голи кълки.Със сигурност трябва да се слагат гуми, ама едни други... за който ще ги ползва де.

Коментар

То когато ни плашеха с големите снегове не валя ,надали сега ще тръгне да натрупа. Пък и аз казах от моя лична гледна точка - мога да си позволя да ги сложа защото през седмицата не карам колата, единствено петък ,събота и неделя , но ако СЛУЧАЙНО навали една педя сняга просто няма да карам тия 3 дена и готово. Не друго ,ама ми е съвестно на 15-20 градуса да свиркам със зимните гуми и догодина що са на тарлък. На наркомани и синоптици вяра нямам- от ноември казват ще падне сняг и само местят датата 10-дена напред ,всяват психози че щяло да ни затрупа пък то грее слънце на тая дата.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Имах случка с купето навремето пак края на февруари над 10 дни беше топличко и на 5-6 март реших да сложа летните. Резултата беше, че понеделнишки сутринта на път за работа започна да вали в 7 и в 8 и нещо се чукнах в един джип, който даже и не разбра ... резултата беше, че имах дупка в капака на купето пред единия фар. Бях уцелил някаква греда под джипа :D Ако можеш да си позволиш при евентуално застудяване за 2 седмици поне да не си караш колата сложи ги. И на мен ми е гадно като свиря на умряло при най- малкото пипане на спирачките и пешеходците да подскачат несигурно...

Коментар

Аз започвам да глася закупуването на лети джанти и обуване на летните гуми върху тях, така ще съм подготвен и когато стане наплива по гумаджийниците ще си сложа джантите сам. Иначе зимните гуми в топлото са неприятни за шофиране,но сутрин си е студено и април...
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

donnna написа:
              да ти кажа чесно днес много сериозно се замислих за къси Гащета днес тук в Сандански беше 24 градуса
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Insane написа:
                ...Ако можеш да си позволиш при евентуално застудяване за 2 седмици поне да не си караш колата сложи ги...
                Ами те са си на отделни джанти и не е проблем да се прехвърлят за има-няма 15 минути. Затова и бих ги сменил- нищо не ми коства да върна зимните ако случайно нещата загрубеят откъм едни 30см сняг.
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

На зимен сезон не му е прилика летен фасон. Много пъти съм тръгвал в събота за село при слънчево и топло време, а в неделя сутрин се събуждам и виждам доста дебела покривка от сняг и снеговалежа да продължава . Така ,че не бива да си играем с огъня.Чак след месец когато и астрономически дойде пролетта можем да предприемаме действия по смяна на гумите .
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

todorshalev написа:
                    днес тук в Сандански беше 24 градуса
                    Сандански не се брои.Раничко е..после що имало закъсали като паднат две снежинки ИЗНЕНАДВАЩ. Особено за февруари.Коя тема вирее и коя не Сега нямам време ама скоро пускам Кулинарната.
                    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

коцев написа:
                      На зимен сезон не му е прилика летен фасон. Много пъти съм тръгвал в събота за село при слънчево и топло време, а в неделя сутрин се събуждам и виждам доста дебела покривка от сняг и снеговалежа да продължава . Така ,че не бива да си играем с огъня.Чак след месец когато и астрономически дойде пролетта можем да предприемаме действия по смяна на гумите .
                      Напълно правилно г-н Коцев ,но зависи и много от това къде се използва автомобила.Тази зима в Казанлък не успяхме да си обуем ботушите и още щляпаме със сандали.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Бе кви летни гуми ви гонят бе?!?Ей тази снимка е от вчера сутринта:А тази от днес сутринта:
                        Прикачени файлове

Коментар

Дано няма снегове, че не съм взел още зимни гуми. Иначе по темата, до колкото знам зимните гуми не са само за сняг, ами и под 15-16 градуса летните гуми каучука не си взаимодейства много добре с асвалта.
                          BMW E46 coupe
                          Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Защо не изчакаме "зимния" сезон да приключи,все пак 2 седмици по топло време няма да ни прецака зимните гуми
                            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                            .

Коментар

Истината е, че повечето от нас седят пред компютрите и каквото им хрумне го споделят във форумите. Лошо няма по принцип. Времето е такова, че седим на топло с някакво питие и сърфираме в нета Лично аз мисля, че като се запролети нещата ще се променят. Ще се пише само по същество.По темата: колкото и да няма сняг, температурата на асфалта не е подходяща за летни гуми в момента. През нощта температурите падат под 0-та, поне при нас.
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Аз не съм ги сваляла Извинете за спама
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X