http://autobild.bg/fiat-%D0%B8-chrys...7041Какво е мнението ви за новото лого на Fiat и Chrysler??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата емблема
Collapse
X
-
Ми, не ми харесва... Като цяло всичката им работа с логата е такава...Още не мога да разбера как може да сменят най-доброто си лого (синьото от 68-ма), използвано повече от 30 години с такава боза като това от 99’, а за сегашното и дума да не става...Вместо да се връщат 100 години назад, да му бяха направили лек редизайн с червен цвят и щеше да заспи...Ако са умни, съвсем скоро очаквам и това червеното лого да сменят, но ги е срам да си признаят грешката толкова скоро."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
M5kov написа:Ми, не ми харесва... Като цяло всичката им работа с логата е такава...Още не мога да разбера как може да сменят най-доброто си лого (синьото от 68-ма), използвано повече от 30 години с такава боза като това от 99’, а за сегашното и дума да не става...Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Ама т’ва...ама наистина ли ???Аз все си мислех, че няма как да стане по-зле, а то имало как...И според мен това от 68-ма наистина е най-доброто лого...това от 99-та също го изтърпявам донякъде.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Аз разбирам нещата по друг начин. Новопредставеното лого е на новорегистрирания концерн - Fiat Chrysler Automobiles. Отделните марки, принадлежащи към него, навярно ще си останат със съответните емблеми. По аналогия с PSA - компанията е една, но Peugeot и Citroen си запазиха собствените емблеми.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар