Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новата емблема

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Новата емблема

http://autobild.bg/fiat-%D0%B8-chrys...7041Какво е мнението ви за новото лого на Fiat и Chrysler??
    Fabbrica Italiana Automobili Torino

Ми, не ми харесва... Като цяло всичката им работа с логата е такава...Още не мога да разбера как може да сменят най-доброто си лого (синьото от 68-ма), използвано повече от 30 години с такава боза като това от 99’, а за сегашното и дума да не става...Вместо да се връщат 100 години назад, да му бяха направили лек редизайн с червен цвят и щеше да заспи...Ако са умни, съвсем скоро очаквам и това червеното лого да сменят, но ги е срам да си признаят грешката толкова скоро.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не ми се мисли колко струва това лого. Не ми харесва.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

M5kov написа:
        Ми, не ми харесва... Като цяло всичката им работа с логата е такава...Още не мога да разбера как може да сменят най-доброто си лого (синьото от 68-ма), използвано повече от 30 години с такава боза като това от 99’, а за сегашното и дума да не става...
        Амин. Също не ми харесва новото лого, но поне няма да се появява по автомобилите... Ще се депресирам ако видя такава страхотия на някой от новите модели на FIAT.
        Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Ама т’ва...ама наистина ли ???Аз все си мислех, че няма как да стане по-зле, а то имало как...И според мен това от 68-ма наистина е най-доброто лого...това от 99-та също го изтърпявам донякъде.
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Тази фирма за мен има едно лого: /////Всичко друго е лайно, а новото недоразумение на всичкото отгоре е и миризливо.
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

ФИАТ май искат да направят като Сони Сони купиха Ериксон, стана за известно време СониЕриксон, и сега пак си е Сони.Та и с Крайслер... сега ФИАТ-Крайслер, след някоя годинка - ФИАТ.Да свикнат американците с марката.Иначе за емблемата... аз харесвам Абарт

Коментар

Лого

Да накарат едно 6 годишно дете да нарисува лого ще е по добреБезмислено е нищо не се разбира то 3 те букви така направениИма поне още 10 известни фирми с такива букви
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Тъпо.. Прилича ми на някакво съкращение на Самсунг
                  ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Immortal написа:
                    Иначе за емблемата... аз харесвам Абарт
                    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

както каза колегата по горе емблемата на фият е тази //// и може би табелката FIAT

Коментар

Аз разбирам нещата по друг начин. Новопредставеното лого е на новорегистрирания концерн - Fiat Chrysler Automobiles. Отделните марки, принадлежащи към него, навярно ще си останат със съответните емблеми. По аналогия с PSA - компанията е една, но Peugeot и Citroen си запазиха собствените емблеми.
                        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Working...
                        X