ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да говорим - случки на пътя ?
Collapse
X
-
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
-
На мен тази сутрин една натокана(10кг фон дютен) баба ми каза,че съм луд понеже съм и бипнал,че искочи неочаквано пред колата НЕ на пешеходна пътека.....Кога ли някой ден ще ми изключи централния и ще смачкам от бой някой неправилно излитащ пред колата индивид! Че виновни и се зверят.Стремя се да не обръщам внимание,мисля си-не съм го блъзнал всичко е наред,но те те предизвикват и това е лошото.
Коментар
-
style34 написа:ntodorov написа:Проблемът не е в колоездачите, а в главите ни...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
sok1 написа:А някой да се сблъсквал с товарен влак? Щото аз съм... И не, не е виц. Иначе, явно от годините, все повече се питам: абе, ахмак, за къде си се разбързал толкова? И да ви кажа помага доста. Е, някой път не се получава... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Kay_ написа:ntodorov написа:Kay_ написа:Tornado написа:Kay_ написа:+1Бях позабравил за велосипедисти и мотористи в тия студени месеци. Ама скоро пак ще се появят. Особено първите са много хлъзгави. когато им изнася са водачи, когато не- пешеходци.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Активно карам велосипед грубо 3-4 000 км на година и мога да кажа, че доста от шофьорите изобщо не са толерантни към колоездачите, както и към мотористите. Карам предимно 95% извънградско и само през деня. Относно карането на колело в градовете как искате да се кара по тротоарите - опасно е за колоездача и най-вече за пешеходците - когато се изградят велоалеи и когато почнат да се санкционират и неправилно движещите се пешеходци по тези алеи, тогава ще почна да карам по алеите. Сега е безумие дори да се кара по велоалея, тъй като има нескопосани колоездачи, малки деца, и пешеходци.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Lane Staley написа:С други думи нарушаваш ЗДП в който е определено място за движение на велосипедисти?Тротоарите са за пешеходци.Ти също си за блъскане. Защото утре може да натресеш някое дете.Като те е страх - колелото на багажник и до парка с колата.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Не, не, пак не си разбрал. Не искам да съм един от масата блъснати велосипедисти. Не знам как си представяш, че карам по тротоарите, но си карам съвсем бавно и внимателно. Ако правя сутрешно тичане къде да бягам? По улицата ли? Щото бягам по-бързо отколкото карам колело и може да блъсна дете...Ще взема и тенис на корт да не играя, че зад оградата минават деца, а топката понякога прескача...А в парка няма деца, така ли? Там е доста по рисковано, защото бягат напосоки.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
@Lane StaleyНа 14, но пак съм в нарушение. Да, признавам се за престъпник. С болка си признавам, че карам велосипед по широки, с минимално преминаващи пешеходци тротоари. Тази вина и гузната ми съвест ме преследват дори и в съня ми. Та аз съм чудовище!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Пич, иронията ти е неуместна.Законът или се спазва, или не. Да го делиш на "малки" и "големи" нарушения е начин да успокоиш собствената си съвест, но не променя факта, че нарушаваш закона.Следователно всеки твой рев, че някой го нарушава, става несъстоятелен.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Пич, иронията ти е неуместна.Законът или се спазва, или не. Да го делиш на "малки" и "големи" нарушения е начин да успокоиш собствената си съвест, но не променя факта, че нарушаваш закона.Следователно всеки твой рев, че някой го нарушава, става несъстоятелен.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
http://tinyurl.com/qetlhan Ето на това кръстовище днес, една черна С класа, така мина на червено, от ляво на дясно, всичко живо замръзна. Имаше пешеходци от двете страни на кръстовището, значи този накара всички да му направят път. Добре че всички бяха спрели да изчакат пешеходците. Този буквално си избута път между тях. Караше го някакво леке, на не повече от 25 години, и с много голяма обица, видях я, хем бях втора кола. Бях на мястото на камерата точно. Ако бях първа кола, като нищо да го бях ударил. Имам навика, веднага да тръгна и да спра при пешеходците, защото светофара е много къс, да не чакат тези зад мен.Такава наглост не бях виждал скоро.
Коментар
-
Мммм...дааа. Днес сутринта така хубаво щях да отнеса едно малко сузуки, че не е истина. Покрай офиса ( Борово) са все еднопосочни улици и на една от нея подменят тръбопровод и се налага да минават колите през насрещното (което не правя). та като излизах от уличката, никаква видимост от дясно, заради спрени коли. Огледах се на два пъти, но пак не бях сигурен и потеглих бавно и онова сузуки профуча пред мен. Момичето доста се стресна. Даже май не и се извинихФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар