Разкажете за опита си зад волана и нещата ,с които сте се сблъсквали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да говорим - случки на пътя ?
Collapse
X
-
dikanio написа:Аз съм се сблъсквал не по моя вина с Опел Вектра, Фолксваген Пасат и Тойота Ленд Крузър, по моя вина с контейнер за боклук, стена на гараж и стълб - Браво-то загуби и в 6-те случая :Djust gonna live ur live
Коментар
-
В България най-много ще се сблъскаш с идиотщината по пътищата.Всеки е нервен и доказва нещо.Никой не го интересува какво става с околните участници в движението.Всеки гледа да те натиска отзад и като те изпревари следващия завой му идва много остър и се чуди как да го вземе.Не знам за какъв сблъсък по-точно питаш дали реален или всичко каквото се е случило по пътя ,но картината е много жалка.Няма маркировка ,патрулите се крият нарочно ,превозни средства с животинска тяга и велосипедисти не спазват изобщо никакви правила/те и не знаят за правилника ,а и не понасят никакви глоби/ с няколко думи ти винаги си виновен и както казва баща ми "Единия крак е в затвора ,а другия там където почива еди кой си"В допълнение да заостря вниманието ,че в България много водачи избиват комплекси с возилата си.Повечето средства от семейния бюджет се изразходват за колата и цигарите.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:В България най-много ще се сблъскаш с идиотщината по пътищата.Всеки е нервен и доказва нещо.Никой не го интересува какво става с околните участници в движението.Всеки гледа да те натиска отзад и като те изпревари следващия завой му идва много остър и се чуди как да го вземе.Не знам за какъв сблъсък по-точно питаш дали реален или всичко каквото се е случило по пътя ,но картината е много жалка.Няма маркировка ,патрулите се крият нарочно ,превозни средства с животинска тяга и велосипедисти не спазват изобщо никакви правила/те и не знаят за правилника ,а и не понасят никакви глоби/ с няколко думи ти винаги си виновен и както казва баща ми "Единия крак е в затвора ,а другия там където почива еди кой си"В допълнение да заостря вниманието ,че в България много водачи избиват комплекси с возилата си.Повечето средства от семейния бюджет се изразходват за колата и цигарите.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Блъскал съм се в Е класа. Блъскало ме е Рено Клио. Блъскал съм куче на бул. България на Нова Година(нямаше жертви). Отделно, сблъсквам се с разни типове дето пресичат на 20м преди или след пешеходна пътека. Сблъсквам се с олигофренщината на някой, който сложи пешеходна пътека на острия завой на Северния парк. И на още десетки, а може и стотици простотии по пътищата.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
dikanio написа:Аз съм се сблъсквал не по моя вина с Опел Вектра, Фолксваген Пасат и Тойота Ленд Крузър, по моя вина с контейнер за боклук, стена на гараж и стълб - Браво-то загуби и в 6-те случая :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Kay_ написа:+1Бях позабравил за велосипедисти и мотористи в тия студени месеци. Ама скоро пак ще се появят. Особено първите са много хлъзгави. когато им изнася са водачи, когато не- пешеходци.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Случка с бравата... Брата се нацепи в майката на едно момиче дето се занимавах... Точно пък с нея :D... На бензиностанция и 2мата влезли от грешната страна и той отдясно на колонката тя отляво, той си минава от там и оная му сече пътя не го вижда и се забива в нея. Полицая им казал, да се разберат какво да правят, ако не почва от там - глоба по 20 или 50лв, че не са спазили знака :DAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
А някой да се сблъсквал с товарен влак? Щото аз съм... И не, не е виц. Иначе, явно от годините, все повече се питам: абе, ахмак, за къде си се разбързал толкова? И да ви кажа помага доста. Е, някой път не се получава... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Tornado написа:Kay_ написа:+1Бях позабравил за велосипедисти и мотористи в тия студени месеци. Ама скоро пак ще се появят. Особено първите са много хлъзгави. когато им изнася са водачи, когато не- пешеходци.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:Tornado написа:Kay_ написа:+1Бях позабравил за велосипедисти и мотористи в тия студени месеци. Ама скоро пак ще се появят. Особено първите са много хлъзгави. когато им изнася са водачи, когато не- пешеходци.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Kay_ написа:Tornado написа:Kay_ написа:+1Бях позабравил за велосипедисти и мотористи в тия студени месеци. Ама скоро пак ще се появят. Особено първите са много хлъзгави. когато им изнася са водачи, когато не- пешеходци.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар