Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да говорим - случки на пътя ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да говорим - случки на пътя ?

Разкажете за опита си зад волана и нещата ,с които сте се сблъсквали
    just gonna live ur live

Аз съм се сблъсквал не по моя вина с Опел Вектра, Фолксваген Пасат и Тойота Ленд Крузър, по моя вина с контейнер за боклук, стена на гараж и стълб - Браво-то загуби и в 6-те случая :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Е ти си просто герой Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

dikanio написа:
        Аз съм се сблъсквал не по моя вина с Опел Вектра, Фолксваген Пасат и Тойота Ленд Крузър, по моя вина с контейнер за боклук, стена на гараж и стълб - Браво-то загуби и в 6-те случая :D
        Направо ме разби :D какво ли ни чака и нас младите шофьори по нашите прекрасни пътища :D а на теб ти пожелавам да не попадаш повече в дуели като тези
        just gonna live ur live

Коментар

В България най-много ще се сблъскаш с идиотщината по пътищата.Всеки е нервен и доказва нещо.Никой не го интересува какво става с околните участници в движението.Всеки гледа да те натиска отзад и като те изпревари следващия завой му идва много остър и се чуди как да го вземе.Не знам за какъв сблъсък по-точно питаш дали реален или всичко каквото се е случило по пътя ,но картината е много жалка.Няма маркировка ,патрулите се крият нарочно ,превозни средства с животинска тяга и велосипедисти не спазват изобщо никакви правила/те и не знаят за правилника ,а и не понасят никакви глоби/ с няколко думи ти винаги си виновен и както казва баща ми "Единия крак е в затвора ,а другия там където почива еди кой си"В допълнение да заостря вниманието ,че в България много водачи избиват комплекси с возилата си.Повечето средства от семейния бюджет се изразходват за колата и цигарите.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            Повечето средства от семейния бюджет се изразходват за колата и цигарите.
            И за смартфон Сигурно няма друга държава, в която да има по-голям процент хора с телефони струващи повече от месечния им доход.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Tornado написа:
              В България най-много ще се сблъскаш с идиотщината по пътищата.Всеки е нервен и доказва нещо.Никой не го интересува какво става с околните участници в движението.Всеки гледа да те натиска отзад и като те изпревари следващия завой му идва много остър и се чуди как да го вземе.Не знам за какъв сблъсък по-точно питаш дали реален или всичко каквото се е случило по пътя ,но картината е много жалка.Няма маркировка ,патрулите се крият нарочно ,превозни средства с животинска тяга и велосипедисти не спазват изобщо никакви правила/те и не знаят за правилника ,а и не понасят никакви глоби/ с няколко думи ти винаги си виновен и както казва баща ми "Единия крак е в затвора ,а другия там където почива еди кой си"В допълнение да заостря вниманието ,че в България много водачи избиват комплекси с возилата си.Повечето средства от семейния бюджет се изразходват за колата и цигарите.
              +1Бях позабравил за велосипедисти и мотористи в тия студени месеци. Ама скоро пак ще се появят. Особено първите са много хлъзгави. когато им изнася са водачи, когато не- пешеходци. Миналото лято както си пресичах на една пешеходна и един велосипедист се вряза в мен. Две седмици куцах заради нея. Момичето си караше по пътя като кола, но светофарите не я интересуваха. Общо взето всеки ден се сблъскваш с хиляди глупости на пътя, че няма как да ги помниш. Важно е да се помни, че като се качиш зад волана си отговорен както за твоя, така и за живота на другите. И никога да не си мислиш, че си голям шофьор
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Блъскал съм се в Е класа. Блъскало ме е Рено Клио. Блъскал съм куче на бул. България на Нова Година(нямаше жертви). Отделно, сблъсквам се с разни типове дето пресичат на 20м преди или след пешеходна пътека. Сблъсквам се с олигофренщината на някой, който сложи пешеходна пътека на острия завой на Северния парк. И на още десетки, а може и стотици простотии по пътищата.
                BMW E46 coupe
                Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

dikanio написа:
                  Имам чуството , че разказваш моя случка ... карам си с около 55 км подминавам знака за пък с предимство и същия момент минава някакъв по бързо от мен ( Излиза от улица със знак пропусни движещите с предимство ) както и да е .. Така ме удари в п.дясна гума , че колата ми поднесе наляво после в един дървен стълб които съборих и накрая спрях в тухлен гараж които също съборих хах звучи смешно но бравото е тоталка а форда които ме удари му беше яко сгъната предницата ...
                  Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                  Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Kay_ написа:
                    +1Бях позабравил за велосипедисти и мотористи в тия студени месеци. Ама скоро пак ще се появят. Особено първите са много хлъзгави. когато им изнася са водачи, когато не- пешеходци.
                    Ела в Казанлък да видиш какви майстори велосипедисти има.Дори вериги намотават по гумите само и само да са в движението.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Случка с бравата... Брата се нацепи в майката на едно момиче дето се занимавах... Точно пък с нея :D... На бензиностанция и 2мата влезли от грешната страна и той отдясно на колонката тя отляво, той си минава от там и оная му сече пътя не го вижда и се забива в нея. Полицая им казал, да се разберат какво да правят, ако не почва от там - глоба по 20 или 50лв, че не са спазили знака :D
                      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

А някой да се сблъсквал с товарен влак? Щото аз съм... И не, не е виц. Иначе, явно от годините, все повече се питам: абе, ахмак, за къде си се разбързал толкова? И да ви кажа помага доста. Е, някой път не се получава... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        Stop giving directions, just say "Follow me."
                        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Tornado написа:
                          Kay_ написа:
                          +1Бях позабравил за велосипедисти и мотористи в тия студени месеци. Ама скоро пак ще се появят. Особено първите са много хлъзгави. когато им изнася са водачи, когато не- пешеходци.
                          Ела в Казанлък да видиш какви майстори велосипедисти има.Дори вериги намотават по гумите само и само да са в движението.
                          Хахаха..такива индивиди в Сф не съм виждал. До някъде мога да ги разбера и тях. Искат на колело, да си въртят педалите , да спестяват пари и да спортуват. Но градовете ни не са устроени за движение на колилета по улиците. Да си карат в парковете и да не се пречкат на колите. Понеже има и такива, които карат в средата на платното и въртят като гламави и си мислят, че могат да се движат на равно с колите.

Коментар

Kay_ написа:
                            Tornado написа:
                            Kay_ написа:
                            Хахаха..такива индивиди в Сф не съм виждал. До някъде мога да ги разбера и тях. Искат на колело, да си въртят педалите , да спестяват пари и да спортуват. Но градовете ни не са устроени за движение на колилета по улиците. Да си карат в парковете и да не се пречкат на колите. Понеже има и такива, които карат в средата на платното и въртят като гламави и си мислят, че могат да се движат на равно с колите.
                            Проблемът не е в колоездачите, а в главите ни...Защо в Лондон ( например ) колоездачи и автобус чакат заедно на светофара наредени в една лента, а тук дори е немислимо ???Впрочем. Знам отговора. ПС: За Дания и Холандия пък да не говорим. Там автомобилите в големите им градове имат репутацията на... велосипедите в БГ. Тоест - тотално пренебрегнати са.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                              Kay_ написа:
                              Tornado написа:
                              Kay_ написа:
                              Проблемът не е в колоездачите, а в главите ни...Защо в Лондон ( например ) колоездачи и автобус чакат заедно на светофара наредени в една лента, а тук дори е немислимо ???Впрочем. Знам отговора. ПС: За Дания и Холандия пък да не говорим. Там автомобилите в големите им градове имат репутацията на... велосипедите в БГ. Тоест - тотално пренебрегнати са.
                              Няма как да сравняваш градоустройствения план на СФ с Амстердам (примерно). Там си има обособени ленти и светофарни уредби на велосипеди и наистина МПС-тата са пренебрегнати. Примерно в Сф след ремонта на Бъкстон, направиха една вело алея, която е по широка от пешеходната зона. И като за капак тази алея започва и свършва в нищото. Съгласен съм с теб, че проблема е в главите ни. Цяла Сф е наблъскана с "легнали полицаи", вместо да се правят подлези и надлези. Но от друга страна защо да се правят, когато ние няма да ги ползваме Има един омагьосан кръг между безхаберие на устройството на градовете ни и ниската ни култура. Друго за пример - напоследък забелязвам, че на междуградски пътища с много лошо състояние е по лесно да сложат знак за неравност и ограничение 40, вместо да оправят пътя.

Коментар

Working...
                              X