Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да говорим - случки на пътя ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    коцев написа:
    style34 написа:
    @Lane StaleyНа 14, но
    И последно на колко години си? :D
    Триасе :D
    Да не е триНасе
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
      style34 написа:
      Да не е триНасе
      Тц, тринаасе му викаме у наше село. Ама я съм на триасе. :D Остарех!
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
        Kay_ написа:
        style34 написа:
        Да не е триНасе
        Тц, тринаасе му викаме у наше село. Ама я съм на триасе. :D Остарех!
        Има една приказка " Уважавай старостта, защото тя е твоето бъдеще" е няма как..всички на там сме се запътили

Коментар

style34 написа:
          Lane Staley написа:
          Пич, иронията ти е неуместна.Законът или се спазва, или не. Да го делиш на "малки" и "големи" нарушения е начин да успокоиш собствената си съвест, но не променя факта, че нарушаваш закона.Следователно всеки твой рев, че някой го нарушава, става несъстоятелен.
          Пич, ако набия един шамар на жена ти или на детето ти ще стоиш и ще ме гледаш ли? Да не вземеш да ме удариш и да нарушиш закона???Карал съм по пътното платно и на два пъти съм се разминавал на косъм заради някакви състезатели. Айде карай ти по Симеоновско на платното. Там знаеш ли, че има тротоари? Може и да не си забелязал поради факта, че пешеходци минават веднъж на вискосна година. И все пак ако ги има слизам от тротоара и не им преча по никакъв начин. Големи моралисти станахте.И да - има малки и големи нарушения на закона и затова наказанията са различни, сещаш ли се?
          Отново неадекватен отговор, но нищо ново под слънцето Започвам да ти вярвам, че си на 14.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
            style34 написа:
            Lane Staley написа:
            Пич, иронията ти е неуместна.Законът или се спазва, или не. Да го делиш на "малки" и "големи" нарушения е начин да успокоиш собствената си съвест, но не променя факта, че нарушаваш закона.Следователно всеки твой рев, че някой го нарушава, става несъстоятелен.
            Пич, ако набия един шамар на жена ти или на детето ти ще стоиш и ще ме гледаш ли? Да не вземеш да ме удариш и да нарушиш закона???Карал съм по пътното платно и на два пъти съм се разминавал на косъм заради някакви състезатели. Айде карай ти по Симеоновско на платното. Там знаеш ли, че има тротоари? Може и да не си забелязал поради факта, че пешеходци минават веднъж на вискосна година. И все пак ако ги има слизам от тротоара и не им преча по никакъв начин. Големи моралисти станахте.И да - има малки и големи нарушения на закона и затова наказанията са различни, сещаш ли се?
            Отново неадекватен отговор, но нищо ново под слънцето Започвам да ти вярвам, че си на 14.
            Последните години стана модерно хората да се предвижват с велосипеди. Но специално в Сф ( а и в другите градове) няма условия за този вид превоз. Има някакви частични вело-алеи, които никаква работа не вършат. Друг е въпроса, че много хора с колелета незнаят какви правила трябва да спазват и каква сигнализация да подават при маневра. Отделно, че има и изисквания за фар, звънец и др., които също не са налични. И сега като събереш всички тези аспекти....става мармалад. Заради това съм настръхнал срещу велосипедистите. Нямам нищо против този вид транспорт и хората използващи го. А ако искаш да го ползваш или неспазваш правилата или пречиш много на движението на МПС-тата. Така, че няма защо да нападаш колегата

Коментар

Lane Staley написа:
              Отново неадекватен отговор, но нищо ново под слънцето
              Ясно, ясно, разбрахме се.
              Kay_ написа:
              А ако искаш да го ползваш или неспазваш правилата или пречиш много на движението на МПС-тата.
              Аз затова казах, че съм от двете страни и знам кво е да ми криволичи някакъв велосипедист пред колата. Малко са паркиралите "за малко" коли на пътното платно ами и велосипедисти да заобикалям. За 2013 80 са инцидентите с велосипедисти. И с риск грубо да погазя закона карам или бутам велосипеда по тротоара ако има много хора. Предпочитам престъпния живот пред това да влизам в тази статистика.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
              X