Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте, на всички!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте, на всички!

Здравейте на всички. Първо да Ви се представя, казвам се Марио на 17 години без мъничкоооо Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 и искам мъничко помощ от Вас. Понеже искам задължително ама толко задължително да си купя Фиат а не друга кола искам Вашите препоръки. Родителите ми разполагат с един Фиат чинко (500) и ми го обещаха на 18 да ми го прехвърлят на мое име. Понеже ме бие малко Съчмъта :D да го направя над 50-60 кончета бих Ви помолил да споделите Вашето мнение дали има смисъл да му направя леко тунингче както казват всички. Един приятел има същото (Абарт 500 ГТ) 70 магарета под капака и си върви доста прилично понеже ме е возил доста пъти и ми пълни душата. Благодарен ще бъда на всички които коментират и ще приема всички коментари дори и да ме псувате Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Стани на 18 вземи книжка и си карай колата така , като събереш лев си купи нещо което е 100кс ( примерно ) няма смисъл да пипаш по тази кола .
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Здравей колега, този форум не беше ли 18+ (базикам се). Колегата е прав няма смисъл от сега да мислиш за 1+ година напред. За 1 година може толкова неща да се променят, та нищо чудно и марката да искаш да смениш. И внимавай на пътя че аман от такива дето ги бие съчмата.
      BMW E46 coupe
      Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Working...
      X