http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/0...1000-lv.215207 Няма няма и току измислят някоя уникална глупост.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1000 лв. глоба за ремонт на колата пред блока
Collapse
X
-
Не прочетох материала до края, признавам си. Стигнах до тук:"В него е записано, че всеки, предлагащ ремонт и техническо обслужване на автомобили, трябва да се регистрира в Изпълнителна агенцияСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Stefanaki написа:Това няма как да стане. То дори в Германия не е забранено сам да си смениш филтри, свещи, масло, гуми и т.н.
Коментар
-
nai7 написа:Напротив,лятото братовчед ми се оплака че са го глобили за дето си правил мотора на улицата и имало изцапано със масло по асфалта.Но за размера на глобата ще излъжа ако кажа сума,не се сещам колко ми каза.Във Франкфурт на майната си е случката.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:nai7 написа:Напротив,лятото братовчед ми се оплака че са го глобили за дето си правил мотора на улицата и имало изцапано със масло по асфалта.Но за размера на глобата ще излъжа ако кажа сума,не се сещам колко ми каза.Във Франкфурт на майната си е случката.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Аз живея в къща, и не ми пука......тия в блоковте да му мислят......dnes.bg написа:...няма да може да го прави нито в собствения си гараж, нито пред блока.
Коментар
-
sok1 написа:nai7 написа:Напротив,лятото братовчед ми се оплака че са го глобили за дето си правил мотора на улицата и имало изцапано със масло по асфалта.Но за размера на глобата ще излъжа ако кажа сума,не се сещам колко ми каза.Във Франкфурт на майната си е случката.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Доколкото разбрах, идеята е да се намалят (уж) некачествените ремонти. Мисля, че просто трябва да затегнат ГТП, а не да измислят простотии. По логиката на това малоумно предложение трябва да забранят готвенето в къщи, защото можем да се порежем, изгорим, да запалим дома си. И ще трябва да ядем само при професионалистите - в ресторантите.Или пък направо да забранят притежанието на личен автомобил, защото някои ги карат пияни. И ще се возим само при професионалистите - таксита, влакове, еди-кви-си-буси и т.н.А пък за качеството на ремонтите в реномираните сервизи може томове да се напишат.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Колеги, примерно в Италия нямам право да си правя колата или да си сменям маслото на улицата или в двора. Има си специални канафки за тази работа която се заплаща. Нямаш права и да се дърпаш с въже дори.... един мой познат се опита да заобиколи закона и отнесе 400 евро акт за тази работа. За това аз мисля че трябва да се приеме такъв закон, само че да има обособени места за тези неща ( смяна на масло на канафка със масло убирателна машина 5 лева примерно). Но някой неща са прекалени в България, само и само за да ни изтискат...Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Вдигат гражданската, вдигат данъците, регистрации на газови бутилки...сега и това. Май целят да махнат старите автомобили от улиците Ако караш кола на 15 години и плащаш пари за нея, които са много над себестойността и....в един момент ще я разкараш. А като няма за нова...с автобуса Иначе на статията ако снимката беше на Фиат много щях да съм обиденФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар