Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1000 лв. глоба за ремонт на колата пред блока
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Аз пък не мога да разбера хората, които сами си сменят маслата на улицата. Във всеки сервиз за смяна на масло смяната е безплатна, ако купиш маслото от тях. Що да давам 5 лв за обществен канал или да плащам глоби?!?А иначе - НИКОЙ НЕ МОЖЕ да ми забрани да си ремонтирам колата в собствения ми гараж. Даже няма и да разбере никой, че си я ремонтирам.Да се хванат за палците и...
Коментар
-
Immortal написа:Аз пък не мога да разбера хората, които сами си сменят маслата на улицата. Във всеки сервиз за смяна на масло смяната е безплатна, ако купиш маслото от тях. Що да давам 5 лв за обществен канал или да плащам глоби?!?А иначе - НИКОЙ НЕ МОЖЕ да ми забрани да си ремонтирам колата в собствения ми гараж. Даже няма и да разбере никой, че си я ремонтирам.Да се хванат за палците и...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Kay_ написа:Вдигат гражданската, вдигат данъците, регистрации на газови бутилки...сега и това. Май целят да махнат старите автомобили от улиците Ако караш кола на 15 години и плащаш пари за нея, които са много над себестойността и....в един момент ще я разкараш. А като няма за нова...с автобуса Иначе на статията ако снимката беше на Фиат много щях да съм обиденФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Но можем да гледаме и да вземаме от тях доброто което има ( нишо че са страшни цигани). Преди да дойда тук и аз мислех по различно, но като се прибера и си хвърлям боклука в кофата или си чистя след като правя нещо по колата и ме гледат като изтръпнал, едва ли не тоя е тъп защото спазва закона......Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Immortal написа:...А иначе - НИКОЙ НЕ МОЖЕ да ми забрани да си ремонтирам колата в собствения ми гараж. Даже няма и да разбере никой, че си я ремонтирам.Да се хванат за палците и...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Това е....Изумително Доскоро беше научна фантастика да отида в сервиз, просто нямах финансова възможност за качествен ремот там.Посъбрах с триста зора малко пари и реших, понеже нямам много свободно време, да оставя колата да ми извършат някои неща в сервиззз....Нови амортисьори отпред, нови гърнета, ангренаж, ролки и т.н. .... АААА и да видят дали клапаните са за регулиране, понеже зимата, като запаля потракват.Ами после се връщах 4 или 5 пъти, вече не помня. Некадърността на извършената работа ме накара хиляди пъти да съжаля, че съм се занимавал и това не беше в някой мини гараж.Да имаме предвид, че са слагали най-скъпите части, ролки INA, например и въпреки това качеството на вложените материали не им помогна, като не знаят какво правят.ААА....клапаните ми между другото били перфектни, ама още потракват леко....не, че е болка за умиране, но платих като за извършен ремонт, който не са извършили Кажете сега, като всички сме имали такива случки, по какви сервизи да ходим и защо да не си правим ние колите?Това е риторичен въпрос, затова написах горе....изумително .... П.П. Умишлено не насочвам коментара си към малки срещу големи сервизи, защото цитираният материал не се отнася за това, според мен.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
[quote="Immortal"]Аз пък не мога да разбера хората, които сами си сменят маслата на улицата. Във всеки сервиз за смяна на масло смяната е безплатна, ако купиш маслото от тях. Що да давам 5 лв за обществен канал или да плащам глоби?!?Няма безплатен обяд,уж смяната е безплатна ,а дефакто е маика си и баща си като ти хванат маслото*2.Последно ми искаха за смяна на маншон на реиката 20 лв,а самият тои е 5 лв,половин час пред блока на крик и проблема е решен.Сервизите както и всички мили наши шефове искат да лапат от всякъде и пак нямало париLacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
На мен основния ми проблем с нашите сервизи (не официални, в официален сервиз за кола, която струва 2 бона няма да ида), че не се дават касови бележки и после кой прее*ан, прее*ан отговорност няма никаква. Примери хиляди за недоволни хора и не качествена работа на така наречените майстори. След като аз си плащам данъците, не виждам причина и тези тарикати да не ги плащат!Но самата идея е безумна, не са ми ръцете в зад**ка, че да не мога да си свърша някои неща сам като се наложи.
Коментар
-
todorakiggg написа:На мен основния ми проблем с нашите сервизи (не официални, в официален сервиз за кола, която струва 2 бона няма да ида), че не се дават касови бележки и после кой прее*ан, прее*ан отговорност няма никаква. Примери хиляди за недоволни хора и не качествена работа на така наречените майстори. След като аз си плащам данъците, не виждам причина и тези тарикати да не ги плащат!
Коментар
-
Лична случка в бившият сервиз на Фиат в Бургас-http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=360973#360973Имам една крушка за смяна и ме е обзел един страх да я сменя.
Коментар
-
кола
В един среден или малък сервиз където частите които ги слагат са по евтини как може да се даде гаранция Не става В скъпите за това дават гаранция уж че са оригинални или поне надеждни и да стане нещо остават пари за допълнителни ремонти при аварияАко става въпрос и сега е забранено да си правиш колата щото замърсяваш улиците Но този закон е за облагодетелстване на определен ръг фирми с големи сервизи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар