Който спазва правилата и подаде сигнал го пускам, но наглите идиоти, които се мислят за безсмъртни получават дълга по майчина линия и не получават никакво предимство, защото заради такива стават убийствата по пътя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Давате ли предимство на себеподобни?
Collapse
X
-
BO написа:Immortal написа:Моето мнение е най-близко до това на Ники (Ферариста).По принцип спазвам закона. Щом съм с предимство, си го ползвам. Като не съм - си чакам.Ако някъде наистина е много трудно да се тръгне - по възможност пускам човека да мине, без значение каква е колата.
Коментар
-
Immortal написа:Вчера щях да блъсна един отзад, щото на място, където е с предимство спря внезапно да дава път на такъв без предимство - вътре в кръговото в началото на АМ Люлин. А иначе на мен не ми се е случвало досега да не могада тръгна някъде, щото съм без предимство.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Зависи! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Immortal написа:BO написа:Immortal написа:Моето мнение е най-близко до това на Ники (Ферариста).По принцип спазвам закона. Щом съм с предимство, си го ползвам. Като не съм - си чакам.Ако някъде наистина е много трудно да се тръгне - по възможност пускам човека да мине, без значение каква е колата.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Airfan написа:Уф, ВО, ако ти в София се оплакваш за недаване на предимство, ела да видиш тук в Пловдив какво е.... Това да се престроиш в задръстване или да излезеш от улица без предимство е кауза пердута. Големи селяни сме.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Airfan написа:ела да видиш тук в Пловдив какво е.... Това да се престроиш в задръстване или да излезеш от улица без предимство е кауза пердута. Големи селяни сме.
Коментар
-
:D Черен джиБ винаги е с предимство. :DManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Mury написа:Конкретно за анкетата не,ама като чета всички давате предимство,а пък на пътя не си личиA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Azatril написа:Airfan написа:ела да видиш тук в Пловдив какво е.... Това да се престроиш в задръстване или да излезеш от улица без предимство е кауза пердута. Големи селяни сме.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар