Едно е да вярваш в съществуването на Бог, СЪВСЕМ ДРУГО е да вярваш в измислени и написани от хора книги и изобщо - измислени от хора религии. Под религия визирам съвкувпността от правила и норми за поведение към Бога и човеците.
Това ми напомня и за нормите на Марксизма-Ленинизма и те като всяка идеология обслужваща властта могат да се приемат за един вид религия
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Какъв ви е проблемът - всеки може да вярва в каквото иска - аз вярвам в зелените човечета с антенки на главите.Иначе бялото вино - да кажем, че е символ на пролетите сълзи на кръста.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Аз пък исках темата да е и малко мръснишка, та се чудих дали пък не идва от някаква телесна течност носеща живот Все пак е бяло вино, а не прозрачно вино, като сълзите и потта.
Аз пък исках темата да е и малко мръснишка, та се чудих дали пък не идва от някаква телесна течност носеща живот Все пак е бяло вино, а не прозрачно вино, като сълзите и потта.
Дали вярваш или не това слабо ме интересува ама моля те не се подигравай с неща в които другите вярват!Адски грозно е.
Коментар