Максимум ден ще те кара...Battery Built-in 2000mAh Battery
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за телефон
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тествам в момента idol x.Ром-а , с който идва телефона е пълен с боклуци - игри, разни глупави програмки и прочие.Въпреки това се усеща, че е с 2гб рам.Много е лек, от амолед на ips не ми прави голямо впечатление, както и не правя разлика от 720п на 1080п.Веднага му сложих една нормална карта и една само за данни, тръгнаха си без проблеми и двете са в активен стендбай.Абе не лоша играчкаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Супер е китайчето.Камерата също снима добре за моите разбирания рутнах го, изчистих половината простотии и направо си лети. Определено екрана ми харесва повече от амолед-а. На слънце и двата не се виждат като хората Направо мисля да си оставам с него.За този иде реч:http://www.gsmarena.com/alcatel_idol_x-5318.phpp.s. за геймърчетата процесора ще дойде слабF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Нека да споделя и аз преки впечетления от Lenovo S650 Vibe. Подарихме го на щерката за РД и вече два месеца не пада от ръцете и. Батерията държи доволно. Първата седмица го тествахме, без ръчкане и човъркане, а само като телефон изкара 6 дена. Сега си го зарежда през ден, два. Дисплея е 4.7 ИПС. Добре се вижда. Четириядрен на 1.3. Въобще не се замисля. До сега не е имало игра на която да ми лагне. За мен лично се държи перфектно телефончето. Дойде си направо рутнато с БГ меню.
Коментар
-
u_bo
Коментар
-
Defy-a започна да ме предава... Постоянно губи обхват за колкото време си реши... Имате ли някакво решение?Преинсталирах РОМ-а, файда няма."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Направо си инсталирах нов телефон :DВзех 2 ей такива китайчета за мен и за жената:http://www.mobilebulgaria.com/mobile...sm29Много добър (за сега).5", 1.3 четириядрен, 1 гб рам, 2 карти, 2 батерии, кейс, +1 цветен гръб и 2 години гаранция за 229 лв. от Технополис Работи перфектно, без мислене и чудене. Ако се чудите какво да си вземете го препоръчвам горещо На Antutu изкарва 16880 точки и се нарежда веднага след Galaxy S3."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар