Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за телефон

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде има друга официална информация по въпроса?
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Къде има друга официална информация по въпроса?
      Все още,но ще започнат,поне така ми казаха .Втората половина на април
      EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
      EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
      FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

То и на мен много неща са ми казвали,ама малко от тях са се сбъдвали. На сайта им не излезели ,не вярвам.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Някой пробвал ли е xiaomi mi3 ?http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_3-5678.phpИнтересува ме камерата по-зле ли е от на i9300
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Yavor написа:
            VIT написа:
            Днес си взех Nexus 5. Това е от мен!
            Честито!Да споделиш впечатления макар че съм сигурен че е самолет Въпреки товар което говорят самсунарите.
            Ето едно (полу) професионално ревю на Nexus 5. Автор - малкият ми син : http://www.youtube.com/watch?v=Kjeq74Ra5vk
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Много ми хареса ревюто. Поздрави на сина!
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

BO написа:
                krasio_79bs написа:
                BO написа:
                В момента съм с Леново, пак четири ядра и т.н. Демек подобни предложения не ми трябват.За това питах да кажете оферта за телефон, който е най-доброто на пазара - цената няма абсолютно никакво значение - ако ще и 2к да струва.И пак да кажа - да може да се купи от магазин в който да може да се плати с карта, а не в брой!
                Това устройва ли те като варианти на плащане?-http://www.smartshop.bg/page/2/razplashtane.htmlЕй го и топ модела им-http://www.smartshop.bg/product/2647...one-black.html
                Да, хубава оферта за цената.Ще имам предвид това предложение ако не излезе някоя по хай-тек джаджа.п.п. Странно защо, но този сайт е филтриран за достъп извън България.
                Отварям го от САЩ без проблеми.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

tyson написа:
                  Благодаря ! Смартфоните са му хоби и по принцип има желание да се занимава по-сериозно с представянето им. Засега като хоби. Но остава малкият проблем откъде да се снабдява с различни модели, които да оценява . Ревюто разбира се има и доста слабости, но най-важното е, че го е направил сам от-до. Самоснимал се е с фотоапарата, монтирал е (не съвсем гладко) няколко клипчета и така.

Коментар

tyson написа:
                    Също и на мен .Момчета много ви благодаря за изказаните мнения,но май още повече се замаих ...от многото разнообразие на модели.
                    EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Добро е ревюто, но нещото, което трябва да премахне е "АА"-кането. Наистина го има непрекъснато и разваля всичко. Иначе има хубав глас - спокоен и плътен. Абе махне ли "А"-то ще заспят нещата.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

В момента Nexus 4 може да се намери на много прилични цени - поне със 100 лв. е по-евтин от Nexus 5, а разликите между тях не са особено големи и не винаги са в полза на по-големия брат. Така че за любителите на умните телефони разумният избор в момента е именно Nexus 4. Това любителско ревю, което днес беше снимано вкъщи, прави доста подробно сравнение между двата: Nexus 5 срещу Nexus 4

Коментар

Колеги, трябва ми СПЕШНО мнение, дали Nexus 4 си заслужава да се купи към момента или да се хвърлям към петицата?В момента съм със HTC Wilgfire S и щом изкарах три години и половина с него, явно не ми трябва най-доброто като параметри. :D Оообаче вече морално остаря и въпреки, че съм го "напънал" до колкото може (клок до 800МХз, "увеличаване" на системната памет, че е само 150Мб, къстъм ром и т.н.), то телефончето не може да се справи с повечето приложения.Гледах ревюто на колегата snake, така че въпроса ми е в частност към него, защото ги има и двата.По принцип съм техничар и гледам параметри, но този път клоня към 4-ката, защото повече ми харесва на външен вид
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Nexus 4 заслужава всяко левче от цената, на която се предлага в момента! За мен в момента Nexus 4 е най-разумният избор за любителите на смартфоните. А ако някой иска наистина професионално мнение за хита на пазара Samsung Galaxy S5 - ето го ревюто. Този път изчистено от паразитни изрази и шумове, абе професионална работа .

Коментар

snake написа:
                              Nexus 4 заслужава всяко левче от цената, на която се предлага в момента! За мен в момента Nexus 4 е най-разумният избор за любителите на смартфоните. А ако някой иска наистина професионално мнение за хита на пазара Samsung Galaxy S5 - ето го ревюто. Този път изчистено от паразитни изрази и шумове, абе професионална работа .
                              Аз пък смея да твърдя че Sony Xperia Z1 удари всички във земята,лично аз от полвин година ползвам Xperia LT22i уникален телефон.Мой приятел има въпросния Z1 а какви снимки прави със 20.7 mpix камера не е истина.

Коментар

Въпрос на вкус, но нито снимките са нещо особено на това Сони, нито екрана, който всъщност е ужасен. В Z2 вече е на друго ниво. Мътен, с ужасни ъгли на виждане...Абе познавам заклети фенове на смартфоните на Сони, които се отказаха от марката след този телефон. Но всеки си има вкус и може да прецени.
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X