Все още,но ще започнат,поне така ми казаха .Втората половина на април
EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
В момента съм с Леново, пак четири ядра и т.н. Демек подобни предложения не ми трябват.За това питах да кажете оферта за телефон, който е най-доброто на пазара - цената няма абсолютно никакво значение - ако ще и 2к да струва.И пак да кажа - да може да се купи от магазин в който да може да се плати с карта, а не в брой!
Да, хубава оферта за цената.Ще имам предвид това предложение ако не излезе някоя по хай-тек джаджа.п.п. Странно защо, но този сайт е филтриран за достъп извън България.
Благодаря ! Смартфоните са му хоби и по принцип има желание да се занимава по-сериозно с представянето им. Засега като хоби. Но остава малкият проблем откъде да се снабдява с различни модели, които да оценява . Ревюто разбира се има и доста слабости, но най-важното е, че го е направил сам от-до. Самоснимал се е с фотоапарата, монтирал е (не съвсем гладко) няколко клипчета и така.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Добро е ревюто, но нещото, което трябва да премахне е "АА"-кането. Наистина го има непрекъснато и разваля всичко. Иначе има хубав глас - спокоен и плътен. Абе махне ли "А"-то ще заспят нещата.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
В момента Nexus 4 може да се намери на много прилични цени - поне със 100 лв. е по-евтин от Nexus 5, а разликите между тях не са особено големи и не винаги са в полза на по-големия брат. Така че за любителите на умните телефони разумният избор в момента е именно Nexus 4. Това любителско ревю, което днес беше снимано вкъщи, прави доста подробно сравнение между двата: Nexus 5 срещу Nexus 4
Колеги, трябва ми СПЕШНО мнение, дали Nexus 4 си заслужава да се купи към момента или да се хвърлям към петицата?В момента съм със HTC Wilgfire S и щом изкарах три години и половина с него, явно не ми трябва най-доброто като параметри. :D Оообаче вече морално остаря и въпреки, че съм го "напънал" до колкото може (клок до 800МХз, "увеличаване" на системната памет, че е само 150Мб, къстъм ром и т.н.), то телефончето не може да се справи с повечето приложения.Гледах ревюто на колегата snake, така че въпроса ми е в частност към него, защото ги има и двата.По принцип съм техничар и гледам параметри, но този път клоня към 4-ката, защото повече ми харесва на външен вид
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Nexus 4 заслужава всяко левче от цената, на която се предлага в момента! За мен в момента Nexus 4 е най-разумният избор за любителите на смартфоните. А ако някой иска наистина професионално мнение за хита на пазара Samsung Galaxy S5 - ето го ревюто. Този път изчистено от паразитни изрази и шумове, абе професионална работа .
Nexus 4 заслужава всяко левче от цената, на която се предлага в момента! За мен в момента Nexus 4 е най-разумният избор за любителите на смартфоните. А ако някой иска наистина професионално мнение за хита на пазара Samsung Galaxy S5 - ето го ревюто. Този път изчистено от паразитни изрази и шумове, абе професионална работа .
Аз пък смея да твърдя че Sony Xperia Z1 удари всички във земята,лично аз от полвин година ползвам Xperia LT22i уникален телефон.Мой приятел има въпросния Z1 а какви снимки прави със 20.7 mpix камера не е истина.
Въпрос на вкус, но нито снимките са нещо особено на това Сони, нито екрана, който всъщност е ужасен. В Z2 вече е на друго ниво. Мътен, с ужасни ъгли на виждане...Абе познавам заклети фенове на смартфоните на Сони, които се отказаха от марката след този телефон. Но всеки си има вкус и може да прецени.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар