Къде има друга официална информация по въпроса?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за телефон
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Къде има друга официална информация по въпроса?EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Някой пробвал ли е xiaomi mi3 ?http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_3-5678.phpИнтересува ме камерата по-зле ли е от на i9300F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Yavor написа:VIT написа:Днес си взех Nexus 5. Това е от мен!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
BO написа:krasio_79bs написа:BO написа:В момента съм с Леново, пак четири ядра и т.н. Демек подобни предложения не ми трябват.За това питах да кажете оферта за телефон, който е най-доброто на пазара - цената няма абсолютно никакво значение - ако ще и 2к да струва.И пак да кажа - да може да се купи от магазин в който да може да се плати с карта, а не в брой!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
tyson написа:Много ми хареса ревюто. Поздрави на сина!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
В момента Nexus 4 може да се намери на много прилични цени - поне със 100 лв. е по-евтин от Nexus 5, а разликите между тях не са особено големи и не винаги са в полза на по-големия брат. Така че за любителите на умните телефони разумният избор в момента е именно Nexus 4. Това любителско ревю, което днес беше снимано вкъщи, прави доста подробно сравнение между двата: Nexus 5 срещу Nexus 4Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Колеги, трябва ми СПЕШНО мнение, дали Nexus 4 си заслужава да се купи към момента или да се хвърлям към петицата?В момента съм със HTC Wilgfire S и щом изкарах три години и половина с него, явно не ми трябва най-доброто като параметри. :D Оообаче вече морално остаря и въпреки, че съм го "напънал" до колкото може (клок до 800МХз, "увеличаване" на системната памет, че е само 150Мб, къстъм ром и т.н.), то телефончето не може да се справи с повечето приложения.Гледах ревюто на колегата snake, така че въпроса ми е в частност към него, защото ги има и двата.По принцип съм техничар и гледам параметри, но този път клоня към 4-ката, защото повече ми харесва на външен видAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Nexus 4 заслужава всяко левче от цената, на която се предлага в момента! За мен в момента Nexus 4 е най-разумният избор за любителите на смартфоните. А ако някой иска наистина професионално мнение за хита на пазара Samsung Galaxy S5 - ето го ревюто. Този път изчистено от паразитни изрази и шумове, абе професионална работа .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Nexus 4 заслужава всяко левче от цената, на която се предлага в момента! За мен в момента Nexus 4 е най-разумният избор за любителите на смартфоните. А ако някой иска наистина професионално мнение за хита на пазара Samsung Galaxy S5 - ето го ревюто. Този път изчистено от паразитни изрази и шумове, абе професионална работа .
Коментар
-
Въпрос на вкус, но нито снимките са нещо особено на това Сони, нито екрана, който всъщност е ужасен. В Z2 вече е на друго ниво. Мътен, с ужасни ъгли на виждане...Абе познавам заклети фенове на смартфоните на Сони, които се отказаха от марката след този телефон. Но всеки си има вкус и може да прецени.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар