Ами с предплатената карта е същото - идва много дебело. но винаги можеш да си запазиш номера на предплатената карта, като я направиш на договор. За боб не знам там какви са условията, но ако не си се обвързал да си им абонат за някакъв период, може да си преместиш номера. По принцип за нов договор винаги има добри оферти за телефони.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за телефон
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BO написа:Аз да попитам.Кой телефон е най-добрия в момента на пазара, който да работи с 2 СИМ карти? Бест оф дъ бесет оф дъ бест.И като казвам на пазара, демек да може да се купи от голяма верига магазини с кредитна карта, а не някой знаен или незнаен онлайн търговец.п.п. Партидата в Технополис на HTC One Dual Sim се оказа дефектна и не може да се купи такъв от тях.Някакви други предложения?Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
BO написа:Аз да попитам.Кой телефон е най-добрия в момента на пазара, който да работи с 2 СИМ карти? Бест оф дъ бесет оф дъ бест.И като казвам на пазара, демек да може да се купи от голяма верига магазини с кредитна карта, а не някой знаен или незнаен онлайн търговец.п.п. Партидата в Технополис на HTC One Dual Sim се оказа дефектна и не може да се купи такъв от тях.Някакви други предложения?EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
diko661 написа:BO написа:Аз да попитам.Кой телефон е най-добрия в момента на пазара, който да работи с 2 СИМ карти? Бест оф дъ бесет оф дъ бест.И като казвам на пазара, демек да може да се купи от голяма верига магазини с кредитна карта, а не някой знаен или незнаен онлайн търговец.п.п. Партидата в Технополис на HTC One Dual Sim се оказа дефектна и не може да се купи такъв от тях.Някакви други предложения?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
diko661 написа:BO написа:Аз да попитам.Кой телефон е най-добрия в момента на пазара, който да работи с 2 СИМ карти? Бест оф дъ бесет оф дъ бест.И като казвам на пазара, демек да може да се купи от голяма верига магазини с кредитна карта, а не някой знаен или незнаен онлайн търговец.п.п. Партидата в Технополис на HTC One Dual Sim се оказа дефектна и не може да се купи такъв от тях.Някакви други предложения?EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
diko661 написа:BO написа:Аз да попитам.Кой телефон е най-добрия в момента на пазара, който да работи с 2 СИМ карти? Бест оф дъ бесет оф дъ бест.И като казвам на пазара, демек да може да се купи от голяма верига магазини с кредитна карта, а не някой знаен или незнаен онлайн търговец.п.п. Партидата в Технополис на HTC One Dual Sim се оказа дефектна и не може да се купи такъв от тях.Някакви други предложения?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
itan75 написа:diko661 написа:BO написа:Аз да попитам.Кой телефон е най-добрия в момента на пазара, който да работи с 2 СИМ карти? Бест оф дъ бесет оф дъ бест.И като казвам на пазара, демек да може да се купи от голяма верига магазини с кредитна карта, а не някой знаен или незнаен онлайн търговец.п.п. Партидата в Технополис на HTC One Dual Sim се оказа дефектна и не може да се купи такъв от тях.Някакви други предложения?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Приятел си взе Леново от пре.балника. Ми половината му меню е на китайски,гаранция няма,за ъпдейти и дума да не става.Дори една светкавица няма.Аз след като взех Престижо 4040 от BO и го ползвах близо 6 месеца,минах пак на Престижио,но на 4500. За сега го ползвам около 4 месеца и сериозни ядове не съм имал. Не мога да кажа ,че е супер телефон,но е добро решение за мен.http://smartphone.bg/smartphones-pre...ack_PAP5044DUOТова и то не е лошо
Коментар
-
В момента съм с Леново, пак четири ядра и т.н. Демек подобни предложения не ми трябват.За това питах да кажете оферта за телефон, който е най-доброто на пазара - цената няма абсолютно никакво значение - ако ще и 2к да струва.И пак да кажа - да може да се купи от магазин в който да може да се плати с карта, а не в брой!A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:В момента съм с Леново, пак четири ядра и т.н. Демек подобни предложения не ми трябват.За това питах да кажете оферта за телефон, който е най-доброто на пазара - цената няма абсолютно никакво значение - ако ще и 2к да струва.И пак да кажа - да може да се купи от магазин в който да може да се плати с карта, а не в брой!
Коментар
-
krasio_79bs написа:BO написа:В момента съм с Леново, пак четири ядра и т.н. Демек подобни предложения не ми трябват.За това питах да кажете оферта за телефон, който е най-доброто на пазара - цената няма абсолютно никакво значение - ако ще и 2к да струва.И пак да кажа - да може да се купи от магазин в който да може да се плати с карта, а не в брой!A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Lenovoto можеш да го купиш от Китай на доста добра цена.Моя го купих от продавалника,но от човек който с това се занимава и е супер коректен.Много сьм доволен от продавача и от телефона.Виж му характеристиките ,процесор Снапдрагон 800 като на Нот 3,рам 2гига,камера на Сони,две активни карти едновременно.Ако искаш наживо да го видиш пиши на лични.В действителност е много по-красив.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
Коментар
-
diko661 написа:Lenovoto можеш да го купиш от Китай на доста добра цена.Моя го купих от продавалника,но от човек който с това се занимава и е супер коректен.Много сьм доволен от продавача и от телефона.Виж му характеристиките ,процесор Снапдрагон 800 като на Нот 3,рам 2гига,камера на Сони,две активни карти едновременно.Ако искаш наживо да го видиш пиши на лични.В действителност е много по-красив.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:diko661 написа:Lenovoto можеш да го купиш от Китай на доста добра цена.Моя го купих от продавалника,но от човек който с това се занимава и е супер коректен.Много сьм доволен от продавача и от телефона.Виж му характеристиките ,процесор Снапдрагон 800 като на Нот 3,рам 2гига,камера на Сони,две активни карти едновременно.Ако искаш наживо да го видиш пиши на лични.В действителност е много по-красив.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар