Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за телефон
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://news.smartphone.bg/gsmart-sim...ледайте видеото също,макар да е старо.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
500 лева за китайски телефон с тия параметри? Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 А за съжаление съм пробвал точно 4 модела на тия Г-смарти. Голямо дърво са.И 4-те пъти се подлъгвах, понеже фирмата е Гигабайт, уж някаква относително технологична фирма, ама телефоните определено не им се отдават. 2-та Престижио, които съм имал са къде, къде по-добър избор.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Нексус 4 е добър, няма да сбъркаш. Камерата не е от най-добрите, но става горе-долу. Дизайнът на Нексус 5 обаче много ми харесва. И най-важното е, че ъпдейтите идват от Гугъл. Аз сега гледам G2, който е по-добър от Нексус 5 и с убийствена батерия, но ЛГ се славят с доста лоша поддръжка. Пуснаха първия двуядрен телефон преди, а той беше пълен с дефекти и почти нулева софтуерна поддръжка.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
VIT написа:Днес гледах Nexus 4,реших да го взема,то се оказа че имат само мострата.Ще чакам за доставки явно.Та някой с мнение за LG Nexus 4?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:VIT написа:Днес гледах Nexus 4,реших да го взема,то се оказа че имат само мострата.Ще чакам за доставки явно.Та някой с мнение за LG Nexus 4?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Яворе, бях сигурен, че ще отговориш и затова съм се подготвил и аз с отговор. Само чаках да се появи мнението ти, за да пейстна моя отговор : критериите ни са коренно различни. Иначе и ние сме на път да купим и Нексус 5, този път за малкия син. И дори вече е поръчан в братска Америка. За какво му е, и той не знае.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Yavor написа:Дисплея е страхотен, с много естествени цветове, за разлика от конкурентните Самсунг, които са с пренапомпени цветове и ме дразнят.Yavor написа:Камерата е много добра, не мен ми харесва. Не знам кой и защо толкова придиря на камера на телефон, ама масово снимките ми от командировките ми са с нея и съм много доволен. За по добри снимки - има фотоапарати...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?...3=3620Само си избираш телефончета и готово.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Yavor написа:Дисплея е страхотен, с много естествени цветове, за разлика от конкурентните Самсунг, които са с пренапомпени цветове и ме дразнят.Yavor написа:Камерата е много добра, не мен ми харесва. Не знам кой и защо толкова придиря на камера на телефон, ама масово снимките ми от командировките ми са с нея и съм много доволен. За по добри снимки - има фотоапарати...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Очевидно споря с фен на Самсунг, а това, също като спора с фен на немски коли, е напълно безсмислено Тогава когато си купиш Самсунг или НТС с параметрите на Нексус 4, нов, за 349долара за 16 гиги ( превеждам - с почерпката няма и 500лв) ела ми се обади... По Самсунга...Да, телефона има своите кусури, ама да обиждаш цветовъзпирятието на очите ми, това не ми харесва За батерията нищо на казваш - на Самсунга, и тя ли е по добра? Камерата мен ме устройва.И стига с тия лабораторни тестова, дай да си говорим за ежедневна употреба.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар