Едно добро ревю на страхотния и обвит в тайнственост смартфон onePlus one : https://www.youtube.com/watch?v=ikUk...ature=youtu.be
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за телефон
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Браво, синът ти задобрява. Но наистина ли само с покани го продават този телефон? Гледам, че в амазон.ко.ук го има, но 64 ГБ версията е 328 паунда. При положение, че взех на жената S5 за под 800 лева, с гаранция и т.н. не ми се вижда никак ниска цената. А и как е екранът като цветове, контраст и т.н.? С тоя Амолед всичко друго ми бледнее. А S5 е поне две класи над моето S3. Няма помен от лаг, батерията държи 5+ часа екран. Доста глезотийки са наблъскали Самсунг. А екранът е приказка просто. И все пак точно днес гледах това китайче из нета и ме заинтригува.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Моята информация е, че в самото начало, когато беше пуснат телефонът, от компанията оставиха няколко дни, в които се пускаха повече покани: даваш заявка на сайта им, оставяш някаква лична информация и имаше малка вероятност, дори и да не си известен сред технологичните среди, да получиш покана за покупка. В момента нещата стоят по-различно и с всеки следващ ден става по-трудно да се добереш до смартфона от първа ръка. Възможно е в момента телефонът да се препродава от хора, които в началото са успели чрез посредници да се сдобият с повече екземпляри с цел продажба и печалба. Телефонът наистина струва 450 лв. (300 долара) за 16ГБ версия и с 50 долара повече за 64ГБ, когато е купен директно от компанията.Относно дисплея: макар да НЕ е АМОЛЕД, цветовете са много точни, ясни, контрастът е отличен и не отстъпва на този от S5 например. Също така, специфично е, че дисплеят може да става много ярък и цветовете да изпъкват изключително. Като цяло всичко изглежда много детайлно, като в добавка с 5.5 му инча и тънките рамки около дисплея, това е един от най-качествените екрани на пазара.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Сега научавам за този телефон, но първото което ми направи впечатление за него след справка с гугъл http://goo.gl/D9vruW Не, мерси :D
Коментар
-
Бе гаранцията си е гаранция. Пукна ми се лайсната на S3-ката на втората година. Два месеца преди да изтече гаранцията. Пукнатинка, която малко хора биха забелязали дори. Смениха ми лайсната + екрана, защото вървят заедно. И най-фрапиращото - оставих телефона в събота, взех го във вторник с нов екран и лайсна, абе все едно сега го вадя от кутията. Този китаец ако дойде официално в БГ и му се платят всички такси и т.н. ще е с макс 50 лева по-евтин от именитата конкуренция. А кво ще кажете за новия Айфон? Май вече 4 инча не са "перфектният размер"?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
sok1 написа:Някой да знае от къде в БГ може да се поръча кейс за Леново С860?Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Оф, все забравям да снимам. Засега цял ден снимане, джиткане в нета и качване на снимки, размяна на снимки през блутуут, кофти WLAN (постоянно закачане и разкачане) и вечер съм на около 35-40% от батерията. На жена ми УМИ-то при това темпо "умира" за 4-5 часа. И като казвам, че цял ден се занимавам с телефона, значи цял ден. Само като ям или се пльоскам в басейна, телефона не е в мен.Ако не забравя на следващото зареждане ще снимам.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:style34 написа:Колко часа екран изкарва с един заряд?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар