Отзиви за Nokia 630 ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за телефон
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ще повторя въпроса си, защото се загуби на миналата страница: някой да сподели лични впечатления от Nokia Asha 210 Dual SIM или LG E405 Optimus L3 Dual? Интересуват ме: батерия, дисплей, сила на звука в слушалката и при звънене, как те чуват отсреща, камера, проблеми. Приемам и други предложения за бюджетен телефон (до 150 лв.) с 2 сим карти. Изисквания: - Нормални сим карти, защото не мога да отрежа служебната, а не мога и да я заменя с микро сим (не съм титуляр по договора)- Камера поне 2 MP- Wi-Fi- За предпочитане - класик, с бутони, а НЕ с тъчскрийнTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Темата пак изпадна от 1-ва страница, а и имам дерт и затова ще я вдигна.Жена ми е решила, че трябва да ми подари нов GSM, в което няма нищо лошо. Проблемът е, че трябва да си избера нещо и да е до 500 лв. Хем ми се иска да е с 2 Г РАМ, хем да има сносна камера, хем с убава резолюция, хем да е с яка батерията, че и на всичкото отгоре да е до 500 лв. Има и още едно условие - да се купи и да е гаранционно поддържан в БГ. Знам, че е трудно, ама ще трябва да се преборя. Спрял съм се на следнитите (засега) моделчета: LENOVO A859 DUAL TITAN, Prestigio MultiPhone 7500. Леновото има чук батерия, но пък има само 12 ГБ вътрешна памет за ползване (няма слод за MSDC). Престижиото пък сякаш му е малка батерията, знам ли? Чудя се и се мая какво да взема. Давайте съвети, че ще получа нервен срив. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Темата пак изпадна от 1-ва страница, а и имам дерт и затова ще я вдигна.Жена ми е решила, че трябва да ми подари нов GSM, в което няма нищо лошо. Проблемът е, че трябва да си избера нещо и да е до 500 лв. Хем ми се иска да е с 2 Г РАМ, хем да има сносна камера, хем с убава резолюция, хем да е с яка батерията, че и на всичкото отгоре да е до 500 лв. Има и още едно условие - да се купи и да е гаранционно поддържан в БГ. Знам, че е трудно, ама ще трябва да се преборя. Спрял съм се на следнитите (засега) моделчета: LENOVO A859 DUAL TITAN, Prestigio MultiPhone 7500. Леновото има чук батерия, но пък има само 12 ГБ вътрешна памет за ползване (няма слод за MSDC). Престижиото пък сякаш му е малка батерията, знам ли? Чудя се и се мая какво да взема. Давайте съвети, че ще получа нервен срив. Yellow_Flash_Colorz_PDT_0894' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
-
emzo написа:Твърдо леновото.мястото е достатъчно.процесора е слаб, но пък резолюцията е само hd ready.Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
-
http://olx.bg/ads/?q=Lenovo+S860И в ebay е пълно - между 10 и 20 лв с доставката и таксаPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...r&_rdc=1Ако не можеш да се оправиш с Ebay и това те притеснява, мога да ти обясня или да ти го поръчам! Доставката обаче отнема около месец ако е извън европаPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
emzo написа:Иво, такова нещо имаш ли ?rebel написа:http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=lenovo+s+860+leathe r&_nkwusc=lenovo+s+860+lether&_rdc=1Ако не можеш да се оправиш с Ebay и това те притеснява, мога да ти обясня или да ти го поръчам! Доставката обаче отнема около месец ако е извън европаStop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар