Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за телефон

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    Някой да има изрезвачка за СИМ карти?От нормална СИМ карта да я направи на микро СИМ, че не ми се купува от китайците такава "ножица" за едно изрязване. Най-вече заради самото чакане де, не че 2 лв. са кой знае какъв проблем.А на ръка все още не искам да я режа. п.п. Знам, че замяната на сегашната ми карта за микро е безплатна. Ако може тези коментари да бъдат спестени.
    Само да кажа, че в Мтел не предлагат замяна на мини СИМ с микро СИМ на Прима карта. Демек не може да ползвате телефон с микро СИМ с Примата им."Замяната" бе предложена срещу подпис за нов договор за 10лв/мес.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Що не я резна?

Коментар

vital написа:
        Що не я резна?
        Е, резнах я.И им викам на ония - защо сега ме принуждавате да режа картата?И продавача ми вика - ами то почти никога не става и ще си счупите картата, и ще трябва да плащате след това за нова.Аз - щом почти никога не става, значи може и да стане. А ако не стане от първия път то ще седя при вас и ще ми давате карти да режа докато някоя стане. Баси, такова нещо въобще не очаквах да ми кажат. За това го споделям.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Мини през някой GSM сервиз имат резачки. Авера си беше поръчал S5 от някакъв сайт и като му го донесоха до вратата куриера направо си имаше резачка за микро СИМ
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз си получих резачката. Комбинирана - за мини и за микро. Естествено, не я изчаках и си срязах сам картата. Но на който му трябва - да свирка. Условието е само да се домъкне до Младост/Дружба. Е, или на неделна среща.
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Ми естествено Някоя кака се е надявала да ти даде договор

Коментар

Аз пък си взех Нокия 1100 за 15 лв.
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колеги,някой нещо впечатления от този http://revopad.com/telefoni/revophon...-octacore.html

Коментар

Ако не друго, то цената е повече от прилична за окта кор + 2Г рам.Намислили сме на баща ми да му вземем за РД-то ето това: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...-SIMНякой с лични впечатления?
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

BO написа:
                      vital написа:
                      Що не я резна?
                      Е, резнах я.И им викам на ония - защо сега ме принуждавате да режа картата?И продавача ми вика - ами то почти никога не става и ще си счупите картата, и ще трябва да плащате след това за нова.Аз - щом почти никога не става, значи може и да стане. А ако не стане от първия път то ще седя при вас и ще ми давате карти да режа докато някоя стане. Баси, такова нещо въобще не очаквах да ми кажат. За това го споделям.
                      Аз съм с Прима, рязах си я сам с ножицата. Работеше на Айфон.После я прехвърлих пак в нормален телефон, като за целта си изрязах "преходник", от пластмасата на голямата карта...Никакъв проблем.

Коментар

tyson написа:
                        Ако не друго, то цената е повече от прилична за окта кор + 2Г рам.Намислили сме на баща ми да му вземем за РД-то ето това: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...-SIMНякой с лични впечатления?
                        От един месец съм с него. За сега съм доволен ако го ползваш основно за телефон,а не за мини комп. Става да прочетеш някой вестник примерно. За това време му пробвах всичките идиото устойчиви функции и се държи идеално.

Коментар

Тъча добре ли реагира? Малко са му дебели пръстите и се притеснявам леко дали ще се справи с контрола...
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                            Намислили сме на баща ми да му вземем за РД-то ето това: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...-SIMНякой с лични впечатления?
                            Питай Станев на ЛС, той имаше някакъв САТ, че малката му трошала другите
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

tyson написа:
                              Ако не друго, то цената е повече от прилична за окта кор + 2Г рам.
                              Те жълтите вече ги пуснаха 8-ядрените като базов модел, не се води нещо ултрамодерно. Е сега гледам в "миндила" - 8-ядрен, ама с 1 РАМ - 160 $ (5.5"), а най-евтините започват от 150. Lenovo S8 - 185 $, и честно казано - наистина си прилича на телефон, жалко само че работи на някви честоти, дето още не са изобретени и не става за България. Та за 180 - 220 $ има доста добри телефони, даже и с NFC. В тоя ред на мисли - цената е привлекателна за горния модел, като вземеш предвид това, че го купуваш от тук веднага и с гаранция. Jiayu G4S с огромната батерия (~ $200-210) и Jiayu S2 - 6 мм дебелина и камери на Сони и Панасоник (~ $330) - определено си заслужават внимание. Ето цяла тема за РевоФоун-а: http://www.androidbg.com/forum/topic...re-otzivi.html

Коментар

Някой да сподели лични впечатления от Nokia Asha 210 Dual SIM или LG E405 Optimus L3 Dual? Интересуват ме: батерия, дисплей, сила на звука в слушалката и при звънене, как те чуват отсреща, камера, проблеми.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X