Някой да има изрезвачка за СИМ карти?От нормална СИМ карта да я направи на микро СИМ, че не ми се купува от китайците такава "ножица" за едно изрязване. Най-вече заради самото чакане де, не че 2 лв. са кой знае какъв проблем.А на ръка все още не искам да я режа. п.п. Знам, че замяната на сегашната ми карта за микро е безплатна. Ако може тези коментари да бъдат спестени.
Само да кажа, че в Мтел не предлагат замяна на мини СИМ с микро СИМ на Прима карта. Демек не може да ползвате телефон с микро СИМ с Примата им."Замяната" бе предложена срещу подпис за нов договор за 10лв/мес.
Е, резнах я.И им викам на ония - защо сега ме принуждавате да режа картата?И продавача ми вика - ами то почти никога не става и ще си счупите картата, и ще трябва да плащате след това за нова.Аз - щом почти никога не става, значи може и да стане. А ако не стане от първия път то ще седя при вас и ще ми давате карти да режа докато някоя стане. Баси, такова нещо въобще не очаквах да ми кажат. За това го споделям.
Мини през някой GSM сервиз имат резачки. Авера си беше поръчал S5 от някакъв сайт и като му го донесоха до вратата куриера направо си имаше резачка за микро СИМ
Аз си получих резачката. Комбинирана - за мини и за микро. Естествено, не я изчаках и си срязах сам картата. Но на който му трябва - да свирка. Условието е само да се домъкне до Младост/Дружба. Е, или на неделна среща.
Ако не друго, то цената е повече от прилична за окта кор + 2Г рам.Намислили сме на баща ми да му вземем за РД-то ето това: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...-SIMНякой с лични впечатления?
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Е, резнах я.И им викам на ония - защо сега ме принуждавате да режа картата?И продавача ми вика - ами то почти никога не става и ще си счупите картата, и ще трябва да плащате след това за нова.Аз - щом почти никога не става, значи може и да стане. А ако не стане от първия път то ще седя при вас и ще ми давате карти да режа докато някоя стане. Баси, такова нещо въобще не очаквах да ми кажат. За това го споделям.
Аз съм с Прима, рязах си я сам с ножицата. Работеше на Айфон.После я прехвърлих пак в нормален телефон, като за целта си изрязах "преходник", от пластмасата на голямата карта...Никакъв проблем.
Ако не друго, то цената е повече от прилична за окта кор + 2Г рам.Намислили сме на баща ми да му вземем за РД-то ето това: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...-SIMНякой с лични впечатления?
От един месец съм с него. За сега съм доволен ако го ползваш основно за телефон,а не за мини комп. Става да прочетеш някой вестник примерно. За това време му пробвах всичките идиото устойчиви функции и се държи идеално.
Ако не друго, то цената е повече от прилична за окта кор + 2Г рам.
Те жълтите вече ги пуснаха 8-ядрените като базов модел, не се води нещо ултрамодерно. Е сега гледам в "миндила" - 8-ядрен, ама с 1 РАМ - 160 $ (5.5"), а най-евтините започват от 150. Lenovo S8 - 185 $, и честно казано - наистина си прилича на телефон, жалко само че работи на някви честоти, дето още не са изобретени и не става за България. Та за 180 - 220 $ има доста добри телефони, даже и с NFC. В тоя ред на мисли - цената е привлекателна за горния модел, като вземеш предвид това, че го купуваш от тук веднага и с гаранция. Jiayu G4S с огромната батерия (~ $200-210) и Jiayu S2 - 6 мм дебелина и камери на Сони и Панасоник (~ $330) - определено си заслужават внимание. Ето цяла тема за РевоФоун-а: http://www.androidbg.com/forum/topic...re-otzivi.html
Някой да сподели лични впечатления от Nokia Asha 210 Dual SIM или LG E405 Optimus L3 Dual? Интересуват ме: батерия, дисплей, сила на звука в слушалката и при звънене, как те чуват отсреща, камера, проблеми.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар