Знам ли... За тея пари може и да са реални, ама до сега не бях чувал за 16 ядрен процесор на 4 ghz Реално за какво ще ползваш толкова мощност? Да имаше мултитаскинг да, ма то няма и с какво да го натовариш...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за телефон
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бе не знам ама 1200 лева за no name телефон... Ако ще и самолет да е, важно е при един смартфон да е поддържан. Ако ти трябва за слушалка и фейсбук не е важно може би, но тогава не ти трябва и такъв телефон.Пък и не вярвам да е с тези параметри.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Телефон - какъв да е?
Да вдигна малко темата от прахта,мнения за Galaxy S4 ? Ще взимам някво ново телефонче,че добрия Huawei Ascend G600 го подарих на майка ми.За момента съм се насочил главно към Galaxy S4,S3 или Iphone5,но ябълката като че ли отпада за момента.Отворен съм и към други предложения ...преместени мнения от темата за софтуерAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Да вдигна малко темата от прахта,мнения за Galaxy S4 ? Ще взимам някво ново телефонче,че добрия Huawei Ascend G600 го подарих на майка ми.За момента съм се насочил главно към Galaxy S4,S3 или Iphone5,но ябълката като че ли отпада за момента.Отворен съм и към други предложения ...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Като видях оня ден че Нексус 4 е на смешна цена в Техномаркет, направо се чудя как бръщате внимание на други телефони. http://www.technomarket.bg/products/...етицата е супер, но не е фрапиращо повече от четворката. Както и почти никой друг телефон излизал до момента. Ръчках няколко дни един Самсунг с5, и единственото повече при него е че му дуржи повече батерията. Да не говорим че Нексус 4 е много по солиден на пипане и изглежда доста по луксозно заради стъкления си гръб и дълбокото черно на панелите. Аз лично чакам наесен да излезе Нексус 6, защото синковеца чака да наследи моята четворка.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Жена ми ще си изяде срамните устни от яд, щото й казах да си мисли с реализъм, но тя не! Бил но’о як, с н’ам си к’ъф дисплей, бил й трябвал МНОГО за работа... Даде една шапка пари за S4 и сега "маже" ферми на него А, служебния, който ползва най-много е Нокия (с фенерче) за 20лв.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
snake написа:Нещо полезно за телефоните с ОС Андроид - активиране на "OK Google" навсякъде в интерфейса: Цък!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Характеристиките на телефоните мога сам да си ги прочета.Интересуваше ме хора,които са ползвали даден телефон да кажат как е със софтуера,особенно след като намесих айфон и дали примерно след даден ъпдейт става нещо на телефона свързано със хардуера,но както и да е.Инфото си го намерих в друг форум,където има малко по-отпусната политика в правилата.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Yavor написа:snake написа:Нещо полезно за телефоните с ОС Андроид - активиране на "OK Google" навсякъде в интерфейса: Цък!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Един път така:Princo написа:Да вдигна малко темата от прахта,мнения за Galaxy S4 ? Ще взимам някво ново телефонче,че добрия Huawei Ascend G600 го подарих на майка ми.За момента съм се насочил главно към Galaxy S4,S3 или Iphone5,но ябълката като че ли отпада за момента.Отворен съм и към други предложения ...Princo написа:Характеристиките на телефоните мога сам да си ги прочета.Интересуваше ме хора,които са ползвали даден телефон да кажат как е със софтуера,особенно след като намесих айфон и дали примерно след даден ъпдейт става нещо на телефона свързано със хардуера,но както и да е.Инфото си го намерих в друг форум,където има малко по-отпусната политика в правилата.
Коментар
-
Аз пък ползвах един ифон 4с за около месец и мога да кажа най-отговорно че повече иОС не исками да виждам, да има няколко + но са много малки за моите нужди. ъодейтнах го до послената версия надявайки се достата недъгавини да са ги оправили ама нейсе.Това за да не съм офтопик.Твърдо следващия ми телефон ще е с андроид.п.с.още съм с WinMo 6.5Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар