Изневерил си на Моторола Но телефонът изглежда О.К. като характеристики.Само дисплеят нещо мааалко ме притеснява. Как е сравнен с този на Дефай ( обща база ни е и на двамата )?Сподели повече впечатления, когато ги натупаш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за телефон
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:Изневерил си на Моторола Но телефонът изглежда О.К. като характеристики.Само дисплеят нещо мааалко ме притеснява. Как е сравнен с този на Дефай ( обща база ни е и на двамата )?Сподели повече впечатления, когато ги натупаш."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колеги,извинявайте, че се намесвам в темата за телефони, но няма нужда от нова тема за лаптоп/таблет.Харесал съм си именно тази машинка http://www.technopolis.bg/b2c/detail...003HНякой има ли впечатления относно този таблет/лаптоп.Ще бъда благодарен на каквито и да са коментари.Благодаря
Коментар
-
Един приятел бра голям яд с гаранционното обслужване на АСУС. Всячески се опитват да не ти признаят гаранцията и човека от Бургас отиде да се разправя с Мост БГ в София.Таблета му почти се самозапали и от температурата се пукна стъклото и не му признаваха гаранцията, щом било пукнато стъклото значи го е изтървал... Технополис са само препродавач, ако нещо стане с таблета те препращат към друга фирма да се оправяш въпреки, че си го купил от тях.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Не, той е скаран с компютрите. Знам, че официално гаранцията му я бяха отказали чак от Холандия, въпреки че беше описано точно как се е пукнал дисплея (смятай какви експерти са там), а таблета беше на 2 месеца и имаше още 10 месеца лизинг да плаща за стопен таблет.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Някой да има изрезвачка за СИМ карти?От нормална СИМ карта да я направи на микро СИМ, че не ми се купува от китайците такава "ножица" за едно изрязване. Най-вече заради самото чакане де, не че 2 лв. са кой знае какъв проблем.А на ръка все още не искам да я режа. п.п. Знам, че замяната на сегашната ми карта за микро е безплатна. Ако може тези коментари да бъдат спестени.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Някой да има изрезвачка за СИМ карти?От нормална СИМ карта да я направи на микро СИМ, че не ми се купува от китайците такава "ножица" за едно изрязване. Най-вече заради самото чакане де, не че 2 лв. са кой знае какъв проблем.А на ръка все още не искам да я режа. п.п. Знам, че замяната на сегашната ми карта за микро е безплатна. Ако може тези коментари да бъдат спестени.tyson написа:Максимум ден ще те кара...Battery Built-in 2000mAh BatteryF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
style34 написа:Що не отидеш в някой магазин за GSM да ти я клъцнат за 50 ст.?A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Мисля, че във всички вериги за телефони я извършват тази услуга с рязането, пробвай в която ти е най-близо."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Мисля, че във всички вериги за телефони я извършват тази услуга с рязането, пробвай в която ти е най-близо.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:Алтернативен вариант е някой ако има (или пак кажете къде) СИМ синрхонайзер или нещо такова. Да изчете СИМ контактите и СМС-ите от старата карта и да ги прехвърли 1:1 на новата карта.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Тези техн. параметри дали са реални? Меко казано съм впечатлен, егати телефона http://olx.bg/shestnaysetyadren-4ghz...chki-i50776447"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар