Хоп - ето го бъдещият ми телефон http://bit.ly/1jmVDoxДнес му беше премиерата, а цената ще бъде около 150 лв. (да се надяваме...)
И аз бих се замислил за него. Да видим обаче колко ще струва тук, едва ли ще е 150лв. Съдейки по съотношението на цените на другите модели (гледам ги в амазон), Moto X - 280 паунда, тук е 900лв; Moto G 8GB - 130 паунда, тук е 350лв, този залагам да е между 250 и 300лв. Ако пък греша и е по-евтин, въобще няма да има какво да се мисли, защото ще отнесе всички в този ценови клас.
130 Паунда х 2.42лв/паунд=314.6лв. Като сложиш и задължителното ДДС - 377,52лв. дори излиза, че 350лв. е по-малко от 130 паунда...
gamma написа:
Днес сравних дисплея (true HD IPS+ capacitive touchscreen, 16M colors, 1080 x 1920 pixels, 4.95 inches (~445 ppi pixel density)) на моя Nexus 5 с този на S5 (Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors, 1080 x 1920 pixels, 5.1 inches (~432 ppi pixel density)).Е, на Самсунга НЕ ми хареса... МНОГО, та чак НЕРЕАЛЕН конраст и "синеене" на картината. Някак си напудрено ми идва...Всички S5-тици са така или съм попаднал на "интересна" бройка? Нещо като жълтеещите дисплеи на Nexus...
Стандартния LED дисплей с матрица IPS е несравним с Сумер АМОЛЕД-а по ред прични, на единия му липсва черното (ИПС), а на другия реалистичността на цветовете. Дължи се на разликата в технологиите.
Казано просто супер Амолед никога няма да има реални цветове, но пък за сметка на това получаваш най - скъпата пластмасова изработка във високия клас смартфони
Щото заложих на тази :}http://www.aliexpress.com/snapshot/6089747357.htmlЕ, малко излъгах, че е двойна, нещо се бях заблудил, че моята е 1300 mah, но за тея пари това да й е кусура Откакто го открих тоя сайт забравих за dx.com и другите подобни
Аз пак да повдигна въпроса.Някой знае ли кой е най-добрия (от гледна точка на хардуер) двусимов телефон на пазара, който да може да се купи задължително от физически магазин с физическа кредитна карта?Аз лично колкото и да гледам в момента по магазините, то единствено се намира Alcatel One Touch Idol X:Процесор: MediaTek MT6589Т (4-ядрен, 1.50GHz, Cortex-A7)Памет: 16GBОперативна памет: 2GBЕкран: 5-инчов IPS LCD капацитивен мултитъч дисплей с резолюция 1920 x 1080 пикселаНякой нещо да сподели?
За батерията на S3 нямам впечатления, но тази на S5 e доста по-добра от батерията на Nexus 5. И изобщо - батерията на Nexus 5 е зле. При активна употреба не изкарва и ден. Има го обаче и този момент, че в нексуса с android 4.4 дебютира функция (все още бета версия), която се грижи за това да приспособява телефона към начина на ползване. И телефонът теоретично трябва да става все по-бърз, а батерията да издържа повече.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Aми тъпотия голяма, не че е критерий ама ендуранса на с3 е 50 часа, на нексус5 е 40 часа.Май ще се мятам на s4http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4238&idPhone2=5705Зяпах и някаква xperia z и тя е с 2гб рам ама де да знам ... сони ...
На Нексус 5 батерията как е ? Сравнена с S3 примерно.Няква алтернатива от класа на нексуса с рам над 2гб изобщо има ли ?
Зле е батерията, но всичко зависи как се ползва. При постоянно включен wi-fi и доволно ровене по телефона го докарах на 17% батерия за 7 часа Иначе само за "ало-ало" и тук-там някоя снимка ми издържа три дни и половина. Жена ми има S3 и го зарежда по няколко пъти на ден, ама тя постоянно цъка разни ферми.Като цена отнесена към параметри Нексуса няма какво да го бие.
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Аз имам Нексус 5 ,супер е телефона. Колкото до батерия , колкото ползваш толкова пада,като искате телефон с батерия взимаш Нокия за 50лв. и си в джаза.Това все пак е смартфон ,а не слушалка.
Коментар